in

jag vill så innerligt komma in

das haar

nu är mitt löshår fast, eller inklippt. det blev långt och tjockt, lite ovanligt men fint!
shoppade lite idag med, träffade samuel och gia le!

fick ett sms av siri innan, trevligt. vore oerhört kul om vi kunde komma in på samma skola. om jag kommer in på någon dvs. ser mörkt ut.

imån ska jag kanske jobba, sen måste jag packa, sy och plugga innan jag åker till stockholm.

sol

nu är barngympan slut för i år, realtivt skönt. men jag kommer nog sakna alla barnen.
ska sy in balklänningen idag, trevligt. min farmor får köra mig till värnamo eftersom jag inte har någon bil hemma.

stockholm på tisdag, ska bli trevligt! jag och sara ska göra stockholms gator osäkra. på dagarna blir det kultur, i form av olika museer, och by night festande, förhoppningsvis!

solen skiner och jag ska snart pallra mig iväg till skolan.

bajs

jag kommer inte komma in, de andra var helt enkelt mycket bättre än mig.
lika bra att ställa in sig på det. skit också.
jag vill ju in, men det kommer jag antagligen inte. spelade för dåligt.

antagning

nu är proven avklarade, himla skönt!
st stigfrid gick bätre än sundsgården, hoppas jag kommer in någon stans. på sundsgården satt jurryn, på fyra personer, uppradade framför mig. detta gjorde mig jätte nervös vilket medförde dåligt spelande. efter det åt vi, jag träffade anna där, så det blev vi som umgicks. en salladstallrik senare skrev jag teoriprov och därefter åkte jag vidare till växjö.
på motorvägen hade det skett en olycka, i andra körriktningen, riktigt hemskt. kön bakom var på några kilometer.
väl framme i växjö shoppades det lite innan jag åkte vidare till skolan. där gick jag på musikcafé och umgicks med en matilda. somnade vid halv tolv. jag vaknade vid halv sju, åt och spelade upp. vid tio över åtta skulle jag ha mitt instrumentalprov, efter det teoriprovet. detta gick mycket bättre än föregående dagen innan. sen var det väntan i fem timmar som gällde därefter rytmik/ensembleprov, vilket var roligt. jag umgicks även med en siri.
åkte hem vid sju, då var jag riktigt trött. nu kan jag bara hoppas på att jag kommer in, jag skulle verkligen behöva det!

hästarna <3

solen skiner och vädre är underbart! cyklade ut till hästarna innan, så skönt. trist att jag inte kunde rida, har inte tid sen måste jag förbli frisk tills imorgon. eller så frisk som jag är för tillfället. det är då det gäller; proven ska göras. yey! men jag har upptäckt det att om jag bara spelar långsamt löser det sig, fast stycket ska gå i 95. hoppas ingen har granskat noterna bara.

umgicks med neda igår, trevligt! vi gjorde väll det vanliga, eller det som börjar bli det vanliga. först burger king därefter bilen bort till mac donalds. på md satt min baldejt och såg ut att ha trevligt. hoppas han hörde att jag hälsade på honom, för det gjorde jag!

ska till stockholm med klassen om en vecka, ska verkligen bli kul. hoppas det är fint väder. veckan efter det ska jag till italien!


hästarna <3

sjöutsikt

solen skiner och jag sitter inne. varför? jo jag är sjuk, eller hostar och snorar, men ingen feber tror jag. hade vart väldigt trevligt om man kunde komma ut och promenera lite i det vackra vädret. men icke, då riskerar vi att vara sjuka på måndag och tisdag - vilket vi inte vill. då ska det spelas, proven ska göras. undrar hur det kommer sluta. ich muss üben, bajs.

min mor blev arg på oss innan eftersom jag och min syster bråkade, som vanligt. hon gick ut en sväng, förhoppningsvis lugnar hon ner sig snart.

jag har upptäckt att jag fått sjöutsikt från mitt rum. detta efter att de kapat ner min skog utanför. sjöutsikt är fint - så länge man inte ser på marken där en massa träd ligger och sover.

död åt fiolen

den har tydligen bestämt sig för att inte vilja spela det jag vill. stråken har nämligen ett tempo och fingrarna ett annat!

jag ska slita sönder min fiol och använda den som ved. strängarna ska jag använda som ståltråd och taglet på stråken till att göra borstar.

på måndag måste det sitta, ingen chans att det kommer göra det. jag kommer få tillbringa ytterliggare ett år i skit gnosjö. yes min högsta önskan! - or not!


hemma igen

ikväll ska jag spela, får se hur mycket jag orkar med eftersom inte febern lagt sig än. dubbellektionen måste jag gå på i alla fall, resten får vi se. om jag ska bli frisk till på måndag måste jag vila.
jag vill bli frisk! jag orkar inte vara hemma mer, har varit det hela veckan. vilket har inneburit att jag missat en himla massa saker som kommer vara svårt att ta igen. bajs!

jag och neda ska till astrid lindgrens värld i sommar, trevligt! länge sedan jag var där.

today

dagens händelser:
- pratat med neda
- spelat
- pratat med neda
- gått på toaletten
- pratat med neda
- snytigt mig
- pratat med neda
- ska städa ut påsken tycker min mor


jag har snart druckit upp en liter påskmust


krank

bajs, sjuk nu igen. kan man aldirg få vara frisk, jag skulle behöva det nu med tanke på proven som ska göras på måndag och tisdag. det fixade sig med den ena skolan, nu ska det bara fixa sig med det ena stycket jag ska spela. men eftersom det inte går att öva nu, pga att jag är sjuk, kommer jag aldrig lyckas. hoppas det blir en långlektion på torsdag, skulle vara välbehövlig!

måste plugga, men orka. jag kollade på film istället.

shopping

yey, igår vart jag och mia i das metropol: göteborg. shoppade på dagen och var på göteborg horseshow på kvällen. efter att ha provat minst tjugo par skor promenerade vi bort till skandinavium, då hade jag enbart köpt hälften av det jag skulle köpa. jag har äntligen hittat mig en jacka!
horseshowen var hyfsad, fyrspannen är lätt bäst. mässan var som den brukar och vi köpte som vanligt två ryktstenar. kan man kalla detta tradition?

i torsdags spelade vi och efter det skulle jag vara chaufför åt mina vänner, vilket resulterade i att jag följde med dem in i gisleparken. detta trotts att jag var klädd i mysbyxor, linne och tröja samt var helt osminkad. men det funkade i alla fall efter en snabbsminkning var jag redo.

idag var det middag hos farmor. först åt vi middag, sen fikade vi, dvs. kaffe och glass, efter det vart det tårta, kakor och kaffe. min farmor försöker nog göda oss. jag lekte kurragömma med min lilla kusin också, roligt de första tjugo gångerna, sedan tog gömställerna slut i farmors trea.


dagens

dagens händelser:
- pratat med neda
- simmat en hel del
- lagat mat
- spelat fiol


dagens vill ha    


söt och knäpp

                                          jag och minnie

nu har det skett, jag har flygit av minnie, äntligen. jag förstår inte hur det kan ha tagit fyra år för mig att trilla av henne, så som hon hoppar och skuttar. det var meningen att vi skulle trava, vilket resulterade i galopp. hon skyggar för en del av en grävmaskin och jag voltar över henne. jag hinner se himlen under mina fötter och tänka nu har det skett, jag kommer dö.
det hela var inte hennes fel, utan mitt. jag skulle vart mer uppmärksam. ont i armen och ena sidan av ryggen har jag idag, dvs den sidan jag landade på. andra skador efter flygturen var endast kramp i min en vad.
den hästen är knäpp, hon skuttar från sida till sida för att skogen kan äta upp henne. söt och knäpp, kanske därför vi passar så bra ihop!

fint väder

från början var det tänkt att anna och ingalil skulle till motala vid tio-elva tiden, men så blev det inte. vi åkte inte förän halv fem på eftermiddagen. jag hämtade upp ingalil sen åkte vi till julia för att hämta några pianoböcker. hanskulle läsa kartan, tur att det vart motorväg nästan hela vägen dit, sen vart det skylltat dit vi skull med. där uppe hade de fint väder, solen sken och det var varmt! väldigt skönt.
efter att lämnat av kartongerna vi hade med oss åkte vi in till centrala motala för att kolla läget, tro det eller ej med det fanns ungdomar ute! annars bestod motala av tre gallerior och en sjö/damm/hav, vi kunde inte riktigt ena oss. mac donalds hade dem ialla fall, där stannade vi för en fika. tittade även på den trevliga lekparken. sen åkte vi hem
man kommer relativt lätt upp i 140 på motorvägen kan jag lova, varför förstår jag inte. vi var hemma vid tio.

idag är vädret fint, ska ut till hästarna så mia och jag kanske kan rida ut en sväng sen! jag tycker om fint väder, det gör mig glad! mer fint väder vill jag ha!


vier tage

i torsdags åkte vi till göteborg, skulle se på teatern rosens namn. den var välldigt rörig, hade man inte sett filmen eller läst boken hade man inte förstått speciellt mycket av den. stackars ettor. sauk var, enligt  min mening, fel person för att spela wiliam. han var för aggresiv och högljudd. annars hade vi trevligt, jag och neda! vi sjöng på hemvägen!

på fredagen tog jag och nedda en tripp till värnamo, först för att åka till burgerking, sedan mac donalds där vi åt minimorötter. åkte runt lite i värnamo i ösregnet därefter begav vi oss till hillerstorp för att se vilka coolingar som hängde vid sibylla. vi träffade på ingalil, han hade vart hos niklas. vi bestämde oss för att hälsa på niklas, det var ett tag sen vi träffade honom.
efter att ha umgåtts med honom, åkte jag och neda hem.

igår jobbades det på dagen, först stor sked sedan stekspade. åkte hem och släppte in hästarna, sedan filmkväll i hillerstorp. trevligt!

idag - arbeit, immer arbeit. stegspadarna är tacksamma jämfört med kökstängerna. släppte ut hästarna innan jobbet, de är galna, speciellt frida!
imån ska jag till motala och tillbaka, köra en pall. jag tar med mig ingalil så det inte blir så långtråkigt. en dag ska jag platta hans hår. en dag i denna veckan ska jag sy min klänning och hälsa på farmor.

något liknande

det finns en kille i skolan som man skulle kunna kalla status-jägare eller något liknande. han tycker tydligen att han endast är god nog åt de med hög status, så han själv, automatiskt får det. honom tröttnar man på ganska fort.
på mitt 18-års kalas kom tydligen rätt människor, enligt honom. då tyckte han att han med kunde komma in, vilket jag satte stopp för. nu avskyr han mig mer än pesten. det komiska är att dessa människor inte ens vart bjudna.
är det rätt människor i datasalen ska han prombt in dit osv. jag har verkligen tröttnat på honom och hans sett att tro att han är någon.

tidigare idag hade jag ett hål på tre timmar, vad gjorde jag då, jo spelade fiol. här måste övas. jag åkte till kyrkan för att utnyttja ackustiken, vilket medförde att jag nästan förfrös mina fingrar. det var riktigt kallt där inne. övning ger färdighet, förhoppningsvis.

på måndag ska jag hälsa på min farmor, henne har jag inte träffat på ett bra tag. detta pga. att det har vart på tok för mycket att göra; både i skolan och hemma.

jag måste se om symaskinen fungerar.

snorande kombinerat med additionsreaktioner

jag vaknade med värsta förkyllningen idag på morgonen, inte speciellt trevligt.
så dagen har bestått av en hel del snytade och snorande kombinerat med additionsreaktioner.

simmade innan, riktigt hurtigt. på ena sidan om mig hade jag en storvuxen man som tyckte han imponerade genom att simma allt vad han kunde. på andra sidan crawlade en ung kille som också ville imponera på omgivningen, tyvärr lyckades ingen av dem.
ska simma imorgon med, spela fiol med. här måste övas! får se om jag åker till kyrkan eller om jag hittar någon ledig sal i skolan samt ett notställ.


over and out


klart!

projektarbetet är klart nu, första utkastet. får se hur vi får tillbaka det, förhoppningsvis inte helt nerkladdat med röd penna.
högskoleprovet i lördas kändes bättre än förväntat, matte delen gick som väntat bäst av de jag gjorde. engelskan och svenskan var relativt svåra. annars var dagen hysat trevligt, trots att jag hade ordentligt med träsmak i baken. solen sken och det kunde inte vara bättre, tyvärr satt jag inne i sju timmar.
ordentligt trött var jag när jag kom hem, somnade vid kvart över nio efter att ha skrivit klart min musikredovinsning.RSS 2.0