underbart väder

ikväll kommer neda och david, får se vad vi hittar på.

ska snart hem och äta därefter ut till hylténs. vädret är underbart och jag jobbar, inte så uppmuntrande kanske. men jag lyckades spärra upp dörren idag - lycka

jag lyssnar på programmet som inte får kallas för bögradio.


solen skiner, lite i alla fall

yes, idag har jag haft mitt körkort i exakt ett år! ett år, himla skönt! bara ett år kvar tills prövotiden är slut.
än så länge har jag inte lyckats köra av vägen, men har varit nära ett antal gånger.
hur har dagen firats, jo jag åkte till värnamo, hämtade ut mina kort och småshoppade lite. köpte en liter jordgubbar som jag nu sitter och kalasar på.

igår klippte jag mig, hos julia. nu är luggen lika kort som den ska vara! jobbar och står i för tillfället, tyvärr lyser turisterna med sin frånvaro. kollar runt på lite jobb och rum för tillfället.

wo kann ich gummistövlar kaufen?

jobb, jobb.
gårdagens fråga vart kan man köpa gummistövlar?

ska klippa mig i eftermiddag, hos julia. sen ska jag ringa runt till lite lägenhetsfolk.

förra veckan trillade jag av minnie, landade på en sten, mao har jag nu ett gigantiskt blåmärke på låret. det jobbiga är att smärtan spridit sig till ljumsken med, hoppas verkligen inte det blir värre.

nach stockholm fahre ich!

jag har jobbat i lite mer än en vecka nu, det känns inte så. relativt lätt arbete att vara turistvärd.

för tillfället kollar jag runt bland jobb och rum, flyttar iväg till stockholm i höst. ska bli skönt, kunna vara annonym ett tag. ingen känner varken mig eller min familj som här i gnosjö.
det kommer förståss bli trist att lämna alla min kära vänner. men på söndag bär det av att se på rum. bussen går 06,30 från jönköping, vilket betyder att jag får köra härifrån senast 05,30. det kommer bli en lång dag!

det ska bli oerhört skönt att flytta ifrån detta trångsynta samhälle

hultsfred i dagarna fyra

jag och josefin begav oss mot hutlsfred i onsdags. när vi anlänt och bärt vår packning i vad som kändes en evighet plockade vi upp vårt tält, med hjälp av oscar. kvällen var trevlig! vi delade camp med oscars kompisar.

vaknade på torsdagen efter en mycket kall natt. träffade lite grannar gick runt och pratade med folk. såg bra band som phoenix, cardigands och sounds. josefin mådde inte så bra på kvällen så vi gick till sjuktältet där vi vilade i någon timma, hon på en bår och jag på trägolvet.

på fredagen kom jag och josefin ifrån varandra, men jag hade en trevlig norrlänning som tog hand om mig hela kvälle. bad som sågs var bla. soundtrack of our lives, strokes och him.
hittade josefin sedan, tack och lov.

lördagen var nykter eftersom vi skulle hem på natten. ringde roland och simon för att höra om dessa skulle åka i min bil, vilket de inte skulle. jag och josefin såg animal five, embassy, tiger lou, kent och några till. träffade även matilda, vilket var trevligt! på hemvägen höll jag på att köra ner i diket av trötthet, detta medförde en sovpaus samt andra luftpauser.

slutsatser man kan dra av denna helg är: man kan enbart leva på mariekex, man ska leva efter carpe diem, bajamajorna var inte så äckliga som alla säger och man klarar av att vara skitig konstant i dessa dagar.

ausbildungstagen

efter två tolvtimmars utbildningsdagar i gassande sol borde jag egentligen packa, men jag är för trött.
första dagen bestod av en stadsvandring i eksjö, mycket vacker stad, och ett besök på astrid lindgrens värld, himla kul. som sagt var det en aning varmt bara.

idag var vi runt i gnosjö och gislavedkommun, vi åkte klockan ett och jag kom hem nyss. inte väldans intressant men god mat.

imån bär det av till hultsfred med josefin! anna och josefin anländer till hultsfred runt fyrasnåret om någon undrar.


jag hade en mycket mysig lördagskväll

gummistövlar kaufen

idag har jag satt upp josefins hår, hon ska på bal, eller rättare sagt är på bal. hoppas hon blev nöjd för jag tyckte det blev bra! fin blå klänning hade hon med!

i går åkte vi till värnamo för att gratulera folk på studenten, bla. theresa, emmelie, simon, gloria, oskar och alexander som vi inte hittade. efter mycket irrande omkring i gassande sol begav vi oss mot bilen för att åka och köpa gummistövlar.
hultsfred är nära och gummistövlar behövs, det är hål i mina gamla.

das wetter ist wunderschön, bitte bleibt hier

ha den äran!

idag fyller jag år, grattis till mig!
det kommer lite folk senare för att fira mig.

vädret är strålande och jag fyller 19!

kaninhoppning

snart ska jag iväg och hämta min syster och min mor. innan dess ska jag plocka ihop nedas stuff för att kunna återlämna dessa.

shit, jag undrar hur mycket mer min kropp tål, idag är jag megatrött efter en relativt trist gårdag.

åkte till anderstorp med min mor, hennes kompis och dotter för att åka karusell med denna treåriga tjej. mer var det inte, lite kaninhoppning med.

jag hade en kanin när jag var liten, men han var mer som en gråhare.

smärta!!!!!

jag säger bara: AJ!
jag vaknar vid halv sex tiden på morgonen av en djävulusisk mensvärk, jag trodde jag skulle dö. tar på mig lite kläder för att prommenera bort smärtan. men tror ni detta gick? oh nej, verkligen inte. jag gick hela vägen bort till hästarna, hälsade på dem och sedan hem utan att få ner smärtan.
väl hemma knarkade jag i mig några panodil zap och försökte sedan sova. ungefär vid halv nio lyckades jag somna.

ibland önskar jag att jag vore steril, eller jag ska nog bli anorektiker.

när jag gick ut till hästarna gick jag förbi mitt gamla dagis och tänkte att det faktiskt var 15 år sedan jag gick där. riktigt länge sedan, undrar om dem har gjort om? tiden har gått jätte fort, jag började skolan för tolv år sedan och nu är det slut. vad ska man göra med livet egentligen?

det var trevligt hos fanny igår
student och bal

nu är det slut. efter tolv år av slit är det slut.
igår tog jag alltså studenten, blandade känslor innfann sig hos mig. lättnaden över att all stress och slit är slut. missmod över framtiden, vad ska jag göra med mitt liv? många dörrar står öppna det gäller bara att välja rätt, vilket är oerhört svårt. jag vill verkligen inte bo kvar i gnosjö, jag ska bort härifrån.

gårdagen inledde vi med champangefrukos hos karro. därefter fotografering och sedan anlände vårt flak. vi pyntade det och begav oss mot caféhyllan för lättare förtäring. lage bjöd på hembakad tårta, vi delade ut våra paket till lil, björn och lage. efter stipendieutdelningen sprang vi ut och mottogs av gratulerande släkt och vänner. efter en rundtur i samhället på vårt underbart vackra flak åkte vi hem.
jakob kom och gratulerade mig, så otroligt roligt! han ställde in en spelning pga studenten! tack jakob!
vid tio åkte jag ner till köket för att gå på studentfesten, trevligt! jag och karro hade riktigt roligt. när vi sedan skulle hem hade hon glömt nyckel hem och blivit utelåst, mao fick hon sova hos mig.

balen två dagar innan var lyckad. jag fick pris för vackrast klänning!


 

jag fick en symaskin i studentpresent, tack!


RSS 2.0