tisdag

bäst just nu: idamaria

måndag

idag åkte jag till jobbet och var jättetrött. när jag skulle gå till bussen höll jag på att halka iväg flera gånger pga hala asfalt/betongplattor. bussen kom och förde mig till jobbet (med ett byte i huddinge)
det blev punch hela dagen, as usual. och diana dök inte upp som hon brukade vid åtta eftersom hennen praoperiod är slut, samt att skolorna har lov
efter jobbet åkte jag in till stan, christoffer gjorde mig sällskap, han bor nämlich på söder! han fick spela hjälte/gentleman med; en mamma var korkad nog att köra in sin barnvagn med tillhörande barn genom tunnelbanedörrarna som stängdes och klämde fast barnvagnen. christoffer hjälpte henne loss med vagnen och sen åkte vi.

på t-centralen träffade jag min förre miniorledare med familj, de var på minisemester i stockholm. därefter sprang jag till posten på sveavägen för att lämna av min kamera som ska skickas iväg för lagning, sedan begav jag mig mot nk för att köpa kort och kuvert till ett baltackkort. då passerar jag en tygbutik som har tretio procent på allt och går in. där träffar jag sanna från värnamo - ödet oder wass? hon var där för att fira sin fars fördelsedag.

när jag kom hem hade christina städat hela lägenheten, gissa om jag blev glad! hon har även skrotat sin icke fungerande dammsugare - vilket jag är glad över eftersom den inte sög någonting.

hultsfredshelg

i fredas begav jag mig till hultsfred och rookieftestivalen. efter en fem timmars bussresa med barnaskrik så var jag framme. fick vänta på josefin i drygt en halvtimma innan vi kunde inkvartera oss på boendet.
vi pimplade lite vin och bytte om innan vi delade en taxi med några från varberg, detta pga att bussen precis gått och går bara en gång i timman. när vi kommit in på metropol träffar vi thereas och ida det första vi gör, så himla trevligt att se dem! vi bodde även i samma sal som dem, efter endel luskande. pratade lite med dem innan vi gick för att se idamaria. johannes kompade henne nämlich, likaså kristoffer (som jag inte känner jätte väl)
idamaria är bra, och väldans söt. tyvärr hann vi inte med att se så mycket mer band eftersom vi kom så sent.
de vi delade sovsal med hävdade att simon kissat på en av deras sovsäck, simon menade doch att det var systemet som gjort det. jag vet inte vad jag ska tro, men vakterna kom och förde bort simon, som sov ute hela natten.
en kille som idas jonas kände fick försig att jag var en journalist som han pratat med och gett sin demo till. detta tror han säkert än. det jobbiga var bara att han vägrade släppa de, varje gång han sa att han släppt de drog han upp det igen. bad om ursäkt hela tiden och sa att han släppt det.

på lördagen såg vi dock genuine fakes, seven miles away, lamont, dolly daggers, vienna heat och backyard babies.
de två först- och det sistnämda banden var bra, resten var hyfsade. seven miles away var väldigt små, vilket jag råkade säga lite för högt så deras kompis hörde det. jag fick dem även att säga: tjipp och välkommen till hajk, vilket resulterade att de tillägnade hela spelningen till han bengt alsterlind eller vad han heter. det var roligt.
när vi skulle se backyard var jag så trött att jag nästan somnade, vilket medförde att jag och josefin åkte tillbaka för att sova.


åkte hem idag vid halv elva, ytterliggare en bussresa på fem timmar. egentligen borde jag sova för jag ska jobba imån.

rookie

jag är pepp! jag ska till rookie, där ska jag träffa josefin och ida! ska bli himla trevligt. slutade tidigare från jobbet idag för att åka dit.
igår skulle jag hämta ut mina biljetter till rookie men det gick inte eftersom jag betalat med e-kort. jag kom hem, skrev av hela kortnummret gick ner dit idag och då funkade de!
 packar gör jag för fullt, som vanligt kommer jag ta med mig för mycket kläder.

jag är pepp! hoppas bussresan funkar bra med.

en helt vanlig dag - inte

idag vaknar jag av att christina knackar på min dörr klockan 05.24. bussen jag vanligtvis brukar ta går 05.18, alltså har jag missat den. christina undrar om jag inte skulle jobba idag, då slår det mig att det är måndag! jag slänger på mig kläderna kastar ner dagens lunch i väskan och springer mot bussen.
det visar sig att 05.33 bussen är försenad, vilket innebär att det blir stressigt när jag ska prommenera (läs: småspringa) de ca 500 metrarna till planetvägen där 703:an går. jag hinner precis med den bussen och kan andas ut.

när arbetet satt igång krånglar klickklocken, vilket innebär att hela linjen blir stillastående när detta försöks fixas. jag passar på att vila efter en häktisk morgon. på frukosten beger jag mig upp till min personalchef och frågag om jag kan ta tillbaka min uppsägning, pga en missbedömning. jag har nu 33 dagar kvar istället för 4 tills jag slutar på delicato.
resten av dagen flyter på som det brukar, förutom en av mina jobbarkompisar som, trots att hon jobbat där i tjugo år, inte kan plocka punch. detta innebär att det blir stressigt för oss alla andra. väl hemma har jag fått min lönespecifikation, härliga 12000!


snart ska jag ringa ida och berättar att jag hänger med till rookie i helgen, eller jag åker dit själv och träffar dem där! ska bli kul att se värnamofolket igen!

inte över förväntningar

hmm, tja. caféjobbet var inte riktigt vad jag hade tänkt mig, speciellt inte när lönen är så låg att jag knappt kan betala hyran. jag kommer ringa till dem och tacka nej idag, sedan ringa till thård och fråga om han kan hjälpa mig! förhoppningsvis kan han de, han har lite fler kontakter än jag här uppe i storstaden.
något positivt med att jag jobbat i stort sett 17 timmar med 5 timmars sömn var att jag träffade ulrika samt två kändisar! ulrika är himla trevlig, synd att hon skulle sluta bara. de sk. kändisarna jag serverade var en kille som var med i umgdomsföljetången barnen på luna som sändes för några år sedan. kändis nummer två heter johan rabeus, svensk skådespelare, är bla med i ondskan. han ville ha en kycklingwrap om någon vill veta.

idag ska jag bara dega, eller damsuga, laga mat och ringa några samtal. vi börjar nog med att ringa tror jag, sen ner till ica.

over and out

tackkort

idag fick jag mina kort! ca 200 framkallade jag och fick överaskande nog bra resultat, dock lite missnöjd med balkorten. men de andra blev bra.
så mao har jag gjort klart mina tackkort, limmat och slickat igen en himla massa kuvert så jag blitt torr i munnen.

fredag och lördag ska jag jobba för att se om café jobbet är min grej, hoppas de.

café

på fredag och lördag ska jag "test" jobba på cafét, för att se hur det funkar, därefter vet jag om jag får jobbet eller inte. hoppas det går bra. lönen är inte jätte bra, men hellre de och trivas än tycka jobbet är en pina.

på lördag kanske jag ska träffa marcus, ska bli trevligt!


och nu vart det bara åtta dagar kvar.

dagens

dagens händelse: jag har sagt upp mig, imån ska jag på någon form av intervju.shit happens

hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas


shit happens

bortslarvat

jag har gjort det omöjliga - slarvat bort min pincett. jag har ingen aning om vart den är, kanske har christina lånat den? jag får helt enkelt leta ordentligt!

igår gjorde jag nästan klart mina studentkort - jag ska bara skaffa kuvert och framkalla korten! dem blir faktiskt bra. personligen tycker jag det är roligare med egendesignade kort än de halvtråkiga som går att beställa. förhoppningsvis uppskattas mina kort av dem som uppvaktade mig på studenten.

senare ska jag iväg och klättra med christina och klas. får se hur det slutar. med tanke på att jag är höjdrädd så ska det bli intressant. träningsvärk är att vänta imån. nåja, hoppas det blir kul!

__ __ __

senare...

att klättra var kul, testade tre olika väggar om man kan säga så. det är något jag defenitivt kommer göra om!

jag hittade min pincett!

fredagtrettondeoktober

ja idag är det fredagen den trettonde, detta märktes redan klockan kvart över fem i morse när bussen inte dök upp. den kom tio minuter senare än vanlig, vilket medförde att jag fick prommenera en bit för att hinna med 703:an.
när jag kom till jobbet fick jag arbeta ihop med världens långsammaste och virrigaste person - trots att hon jobbat där i tjugo år kunde hon inte packa punch. tur att dagen var kort annars hade jag strypt henne långsamt. slutade kvart över tolv, åkte hem och sitter nu här ska snart ner och tvätta. mellan varven ska jag fixa klart mina tackkort. jag vet att jag alltid är sent ute med allt, men jag fick faktiskt ett tackkort i april från förra årets student.

början till ont i huvudet har jag så jag måste nog häva i mig en liter vatten eller nåt.

over and out

virus

i fredags gjorde jag det omöjliga - jag krachade min dator.
hela helgen satt christina med den och försökte få igång skiten igen, tyvärr lyckades hon inte. men nu har vi installerat om den och förhoppningsvis funkar det som det ska igen.

jobbet på delicato går segt, himla segt. jag vill verkligen inte vara där mera.

kul kväll

ja igår var trevligt. hoppar av vid hötorget för att hitta till nalen. när jag tror jag kommit rätt visar det sig att jag är fel, har tydligen gått in på nån restauran/bar/mysställe. efter att undersökt varenda vrå av stället konstaterar jag att det är fel, prommenerar ut och frågar första bästa vart alcazar ligger.
väl inne på alcazar konstaterar jag att det inte finns någon där jag känner så jag prommenerar ut igen och ringer johannes som säger att de kommer om två minuter.
de kommer och verkar allmänt glada över att se mig, gabriel verkar lite förvånad. vi går in, jag träffar deras vänner sen spelar de.

efter spelningen gör vi ett långbord, pratar om deras thailandresa, färgblindhet och silikon. kvällen var himla trevlig, får se om det blir nåt på lördag.

spelning

ja i vanliga fall brukar jag sova runt nio tiden, men inte ikväll inte. jag ska nämligen in till stan och se insert coin spela. umågs lite med dem med blir det nog, dvs om jag hittar dit där de ska spela. jag ska försöka hitta vänner ikväll!


detta kommer resultera i att jag kommer vara meda trött imorgon, smällar man får ta helt enkelt.

jag ska försöka hitta vänner ikväll!

RSS 2.0