onsdag.

jag vill verkligen inte till gnosjö igen på ett bra tag! hysterin infann sig när jag och min syster kommit till gisleparken. dessa människor puttandes på dansgolvet, tjejer i försmå kläder, killar i rutiga skjortor (vad är grejen med rutiga skjortor?) och bonnigt språk gjorde så att jag helt fick panik och ringde johannes. han var tydligen upptagen för svarade gjorde han inte, hoppas han hörde paniken i min röst på medelandet jag lämnade.
jag hittade dock en oliver som bokstavligt talat räddade kvällen.

nu är jag hemma igen, i min lägenhet, i sollentuna. så väldigt skönt!! min syster tar studenten i juni, då åker jag som tidigast ner igen. jag ska jobba imorgon, ser jag faktiskt fram emot!
annars var julen okej. min snälla mamma skickade med mig lite julmat upp hit.

söndag

jag är i gnosjö. jag vill egentligen inte vara i gnosjö. hoppas att julen går fort.

ångesten kom inte långt efter jag stigit av bussen i värnamo, vart på systemet och promenerat tillbaka till bilen. jag kanske inbillar mig men folk glor verkligen på någon som inte ser ut som dem. inte det att jag har grönt hår och rave-kläder, utan egentligen som vem som helst. i stockohlm finns det alltid någon som ser både bättre och sämre ut än en själv, det gör det inte här.

jag hoppas julhelgen går fort.

fredag

imorgon, lördag 22/12 kl 09.00 går bussen från centralen till värnamo. ca 14.10 står troligtvis min syster och väntar på mig utanför kvantum. jag har egentligen ingen lust att åka till gnosjö igen.

måste packa, städa och äta.

torsdag

idag har jag ätit lunch, det var trevligt.

får se vad som händer nu.

onsdag

jag har lyckats skära mig på två fingrar, på en sax. christer och carina fick plåstra om mig och jag fick leka liten.

imorgon ska jag på lunchdejt, får se hur de går.

tisdag

idag skulle jag på lunch, vilken tyvärr blev avbokad i sista stund. eller rättare sagt flyttad till torsdag, det ska bli trevligt!
på fredag ska jag fixa håret och på lördag åker jag till gnosjö, dock tillbaka sen i mellandagarna för jobb.

idag har jag lyckats, rättare sagt igår, skicka ut brev till kunder som jag skulle tagit kopior på. detta har på något sätt undgått mig. förhoppningsvis kan vi få tillbaka kopior på försäkringsbreven från lf.

lördag

feber idag med, får hoppas att det blir bättre tills imån eller i alla fall tills på måndag!

annars har jag sett första halvan av bonde söker fru säsongen. andra halvan visas imorgon. jag har även ätit ingenting, förutom lite nyponsoppa och tyckt synd om mig själv.
sen vill jag att josefin ska komma hem så jag kan ringa henne, hon befinner sig nämligen i dublin den dummisen.

fredag

igår var trevligt.

idag är jag sjuk, vilket jag ioförsig vart hela veckan. är dock hemma idag.  

torsdag

idag är jag sjuk, men på jobbet ändå.
vaknade helt borta vid halv sju, in i duschen i hopp om att bli bättre men icke. smsade björn, frågade om det var okej att jag kom in efter lunch, så jag kunde vila upp mig lite, vilket var okej.
nu sitter jag här i min reception och det känns som om huvudet ska explodera, eller nästan i alla fall.

julfest ikväll ute i nacka, får se hur jag mår då.

igår fick jag i alla fall reda på att  jag får bo kvar! det känns väldigt skönt, verkligen!


lördag

jag har vart på stan med sara, shoppade lite julklappar.

igår var en skitkväll. idamaria var bra, allt annat var skit. regn, mensvärk, solo och trött. radera ut fredag den sjunde december - tack!


torsdag

igår var jag på bio, förhandsvisining av cassandra's dream med bla. collin farell och av woody allen. ingen film jag rekomenderar att se när de kommer ut på bio - not my cup of tea. men det fanns säkert de i publiken som gillade den, kanske gårdinger, granberg eller rent utav robinson-robban? minglet på nox, efter filmen, var trevligt. mitt sällskap var trevligt!

idag ska jag nog till mosebacke och se johannes spela, till banken och kanske köpa julklappar.

tisdag

idag tror jag att jag ska baka lussebullar, ska bli mysigt!
annars blev det träning igår, dock ingen träningsvärk än.

på torsdag blir det lunch med seb och bio på kvällen, trevligt! hoppas det är ömsesidigt!!

vattna blommorna och fixa fika, sen är det nästan hemgång.

måndag

liljorna som står på receptionsdisken luktar stark, men otroligt gott! konstig egentligen att jag inte fått ont i huvudet.

igår var jag och miriam på adventsgudstjänst på mariatorget. länge sedan jag var inne i en kyrka. mysigt med sång i kyrka, lite stirrigt med alla barn efteråt bara. de där med barn är inte riktigt min grej.

annars ska jag träna idag, björn kanske kommer imorgon och pratar framtid för lägenheten, italienska på onsdag, troligtvis bio på torsdag och på fredag ska jag till mosebacke och se johannes och idamaria spela.

som sagt; träning om en liten stund!

RSS 2.0