tidsfördriv

Sätt din spellista på blanda, klicka på nästa låt efter varje fråga. Sen använder du helt enkelt sångtiteln som svar på frågan.


1. Hur mår du idag?
smile - atomic swing

2. Kommer du komma långt i livet?
spies - coldplay

3. Hur ser dina vänner dig?
desecration smile - rhcp

4. Kommer du gifta dig?
hott kiss - juliette and the licks

5. Vad är ditt livs themesong?
brand new bass guitarr - jamie t

6. Vad e ditt livshistoria?
a call to apathy - the shins

7. Hur är skolan för dig?
someday - strokes

8. Hur kan du komma framåt i livet?
lemon tree - fool's garden

9. Hur kommer imorgon vara?
for you - the calling

10. Vad är det bästa med dina vänner?
holdin' on together - phoenix

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
nixon - tiger lou

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
cary brothers - blue eyes

13. Hur är det med ditt liv?
have mercy - the slaves

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
music when the lights go out - the libertines

15. Hur ser världen på dig?
starfilled sky - supersonic minds

16. Komer du att ha ett lyckligt liv?
got love to kill - juliette and the licks

17. Vad tycker dina vänner om dig?
exit new york - andreas johnson

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
know your onion! - the shins

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
ooh la - the kooks

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
cool scene´- dandy warhols

21. Kommer jag nånsin ha barn?
so amazing - juliette and the licks

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
shelter your needs - juliette and the licks

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
what became of the likely lads - the libertines

24. Vad är några tips till mig?
the dope - dandy warhols

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
tomblands - the libertines

26. Vad är min danssång?
tomblands - the libertines

 

 

endel klaffade ganska okej.


veliga mig

yey! mitt internet funkar!

jag försöker bestämma vilken mobil jag ska köpa. antingen denna eller denna jag vet bara inte vilken. tar jag den rosa måste jag bestämma om jag vill ha rosa eller blå.

det var ena problemet, problem två är att jag har blivit erbjuden att hyra en etta på östermalm i två år, vilket jag hade utan tvekan tackat ja till för några månader sedan. nu bor jag ute i sollentuna och trivs ganska bra men östermalm är östermalm, det är inne i stan, ca en kvart gångväg från jobbet. som sagt jag har ganska svårt att bestämma om jag ska tacka ja eller inte och säga upp denna som jag flyttade in i för en månad sen.det stora problemet just nu är vad jag ska äta. jag har en lite mjölk som behövs drickas upp.
bajsväder idag!

en helt vanlig dag

snart slutar jag för dagen! då ska jag hem och panikstäda det sista innan björn kommer och hämta sina saker.
imorgon kommer christina med mina sista grejer som jag har kvar hos henne.
på torsdag ska jag kolla på en mobil som jag planerar köpa - om jag kan bestämma mig någon gång. veliga anna!


-anna, hur länge till ska du jobba?
-tills jag fyller 65 hade jag tänkt.
-jag menade, när har du semester?


-

jag är hungrig, fast jag har sagt till mina föräldrar att jag inte är de. jag kommer somna med en knorrande mage.

jag är lite nere

massa g

jag känner mig väldigt tung i huvudet av någon anledning. samtidigt försöker jag rensa ut och organsera upp i vårt förråd på kontoret - vilket inte är alltför lätt!

funderar även på att beställa en helkroppsmassage, känner att mina axlar och rumpa skulle behöva en omgång. får se när det blir. snart ska jag hem!

erwachsen

nu är jag tillbaka i stockholm och kontoret på tegnérgatan. både bra och dåligt.
i lördags ringde anton och sa att de skulle åka hem tidigare, dvs. på lördag kvällen. vi sågs en stund, eller rättare sagt hela natten - trevligt! tyvärr blev det alltför kort stund.

ikväll ska jag packa upp mina grejer och handla.

nu har jag fixat hemförsäkring - jag känner mig vuxen.

trist, tristare, gnosjö

jag är redan trött  på gnosjö, jag vill tillbaka till min lägenhet i helenelund! mygg, trist, järnbärardagarna och sen är inte anton hemma, vad skulle jag till gnosjö för. det jag hoppas på nu är att johannes ringer imån och säger anna, kom till hultsfred och röj framför scen när vi spelar så fixar jag in dig gratis! förmodligen kommer han inte göra det, utan jag kommer få sitta i ett trist och myggit gnosjö, eller pallra mig ner till ett obefintligt öltält och vara tragisk bland medelålders människor.
nej tacka vet jag stockholm, där finns inga mygg och även om jag inte har tusen vänner så är jag aldrig ensam.

nu ska jag sova, imorgon ska jag på dressyr och sen mein vater holen.

sverigebuss snigel

imån kommer min mamma och hämtar mig i jönköping, förhoppningsvis 21,35. förmodligen blir det senare eftersom det alltid är kö på motorvägen och en sträckan man vanligtvis kör på ca 20 minuter tar närmare 90 minuter. när man slummrar till och vaknar efter dryga timman för att upptäcka att vi inte kommit längre än till huddinge blir man inte alltför glad. när vi sedan kommer till nyköping 1,5 timmar senare än planerat och ser att drygt en busslass människor står och väntar på oss i hopp om att få åka med till linköping och chauffören talar om att vi måste vänta in nästa buss, som ska ta dessa människor till sin slut destination, vilket kommer ta ytterligare 20 minuter blir jag inte alltför glad. pricken över i:et är att busschauffören inte talar om för oss resenärer hur mycket försenade vi är. när jag sedan ringer till swebuss för att se om jag kan få ut någon ersättning för den kraftiga förseningen - vilket jag inte får eftersom det inte var svebuss fel att vi var försenade, säger gubben att det är passagerarna själva som ska ha koll på tiden om de vill veta hur mycket försenade bussen är.
      när jag åkte med sj däremot och vi fick ta bilen i expressfart till nässjö för att hinna med det tåget vi egentligen skulle hoppa på i alvesta, fick jag hela resan ersatt av sj. anledningen till den våldsamma bilfärd var att det tydligen låg träd över spåret så tåget som kom från göteborg och skulle ta oss till alvesta inte kunde komma fram.
      nåja, imån är det i alla fall onsdag, och jag hoppas att alla stockholmare inte åker till sina landställen mitt i veckan. fast man vet aldrig.

imorgon ska jag få träffa mamma, min syster och teddy. på torsdag josefin och min far. förhoppningsvis farmor och bengt i helgen med!

toppenväder

måndag igen!
jag trivs oerhört bra i min nya lägenhet! jag har även insett att jag har haft hyfsat flyt sen jag flyttade hit. jobben avlöste varandra tills jag fick fast och nu har jag även lägenhet. fast vem vet; det kanske försvinner alltihopa.

för tillfället jobbar jag, även på min lunch. detta så att jag kan sluta en timma tidigare på onsdag och (återigen) ta bussen till gnosjö. eller rättare sagt till jönköping där min mor med hund kommer och hämtar mig! appropå hund, jag har köpt en present åt honom, ala leksak. hoppas han blir glad, fast det blir han nog, en valp på 9 månader blir nog glad för alla leksaker han får leka med.

helgen har vart toppen, ensam, men toppen! solat både lördag och söndag, vilket inneburit att mitt uppackande av alla mina grejer har blivit lidande. det står fortfarande lådor på vardagsrumsgolvet, dock är alla kläder uppackade! jag siktar på att bli klar innan jag åker till gnosjö för att fira mias student.

solig födelsedag

igår fyllde jag år, yey!
fick blommor och champagne och på eftermiddagen bjöd jag på tårta. jag hade köpt två stycken men det var bara den ena som gick åt, därför står det en i kylskåpet som förhoppningsvis blir uppäten! jag fick även ett presentkort på hemtex av asstjejerna!
gårdagen bjöd på underbart väder, säkert 25 grader!

anton skulle kommit i helgen, men tyvärr måste han jobba. nästa vecka när jag kommer till gnosjö åker han till hultsfred, vilket innebär att vi inte ses på ett bra tag. planerna för helgen är att fortsätta packa upp alla mina saker samt sola! nu kan jag antingen lägga mig på plattorna på min uteplats eller på gräsmattan precis utanför. jag ska pressa i helgen!

flytt

idag flyttar jag! ska bli ganska skönt att få ett eget plejs, men samtidigt är det trist att lämna christina eftersom jag trivts att bo ihop med henne.
jag har redan varit en sväng ute i sollentuna med ett lass, dvs. två väskor kläder. för tillfället försöker jag få ner resten, skor och kläder, i mina andra väskor. prylarna ska ner i kartonger.

för övrigt svettas jag som en gris. vädret här i stockholm är underbart egentligen, men ska man ta sig från ena sidan stan till andra skulle jag nog föredra regn. som sagt; jag luktar apa och ska flytta, vilket innebär att jag inte planerar att duscha förän ikväll när allt är klart. min chef, som ska hjälpa mig köra grejerna, får vi hoppas inte dör av min stank!

fönsterputs

i helgen har jag kännt mig en aning isolerad. vårt internet har varit nere sedan i fredas kväll, och sedan i lördas har jag inte haft ett öre på min mobil och har inte kunnat ringa eller smsa någon.

idag skulle jag kontrollera så att fönstrena efter helgens fönsterputsning var ordentligt låsta - men icke! skitstädarna har återigen inte låst föstren ordentligt av okänd anledning. hoppas de dör en plågsam död, efter de har låst fönstrena, vilket jag vägrar göra! när jag skulle kolla fönstrena skrapar jag upp halva min tumme, eller i alla fall en yta på 8x5 mm!

snart ska jag köpa frukt, hämta ett paket, köpa kaffe och kanske fylla på min telefon.


RSS 2.0