onsdag

Marcus Johansson säger:
Anna, ja tror inte du kan bli för på,

du kan ju inte ens välja godis


tisdag

-välkommen till cata det är anna.
+hej, det är någon som har ringt mig på det här nummret.
-jaså, ja du har kommit till växeln och jag vet tyvärr inte vem som kan ha ringt dig.
+nähä.
-har du haft kontakt med oss tidigare?
+nä, eller vart hade jag kommit?
-cata.
+vad gör ni?
-förmedlar försäkringar.
+jaha?
-vederbörande som ringt dig kommer säkerligen ringa upp dig igen.
+jaha, okej. tack hej.
-hej.ett vanligt förekommande samtal till växeln när en kund ringer upp utan att förmedlaren som ringt lämnat ett medelande. förstår man inte att när telefonnummret slutar på -00 är det ett växelnummer? man har god lust att säga både de ena och det andra till kunden, men det gör man inte av giltliga skäl!


söndag

det fina vädret kom idag. men jag följde med miriam till kyrkan så jag missade de tyvärr.
annars tvättar jag och lagar mat. försöker göra farmors knödlar vilket inte är de lättaste.
när jag är klar med de ska jag in till stan och vattna saras blommor och se så allt är okej där.

imorgon är de måndag, jobb och träning.

lördag

jag är fortfarande onykter sedan igår. vad som enbart skulle bli ett glas vin efter jobbet på hotellet med miriam resulterade i minst fem och mer utgång än planerat. det var väldigt trevligt iafl! miriam lämnade mig dock med mitt sällskap någon timma innan jag blev satt i en taxi.
mitt sällskap jobbade för övrigt som läkare, vilket kändes tryggt.

idag skulle de vart fint väder och jag skulle promenerat på djurgårn, får se hur det blir med tanke på att det är molningt och trist.

torsdag

handboll igår, riktig rysare - IGEN! verkligen jättekul att sveriges nya, unga lag hänger med stornationerna!
eftersom handbollen sändes på en relativt dum tid blev det att stanna kvar efter jobbet för att se klart andra halvlek. vi stod praktiskt taget och skrek när kjellman gjorde mål! och ikväll väntar tyskland. vi spelade lika mot ungern, vilka vann både över spanien och tyskland, det borde innebära att även vi har chans att ta tyskarna. förhoppningsvis blir det inte en sådan rysare som igår.

något annat bra är att de öppnat uppgången från tunnelbanan på den sida sveavägen som är närmast jobbet. i två och en halv månad har jag fått gå upp på fel sida, vilket inneburit att passagen utomhus blivit längre än innan, även ett extra övergångsställe har behövt korosas. men nu är reparationen av trappan äntligen klar! dagens i-landsproblem vielleicht?

tisdag

handboll ikväll igen! sverige - ungern, hoppas att vi vinner det vore verkligen kul!

annars gick träningen bra igår. en instruktör jag haft på k-aerobicen, men som slutat, var där och höll i uppvärmningen - jättekul! trist att han slutat med k-aerobic för det körde verkligen musten ur en samtidigt som det var enormt kul! han är för övrigt en bra instruktör med.

borde kanske jobba nu.

söndag

har pratat med josefin idag. men efter fyra timmars prat la vi på och jag började tvätta och laga mat. sen började handbollen!!
vi är vidare och oscar carlén är söt.

även igår sågs det på handboll tillsammans med marcus. han måste tyckt jag var helkonstig som halvskrek och kunde nästan varenda spelares bakgrundshistoria!

jobb imån, träning på kvällen.

onsdag

igår köpte jag böcker så det räcker för minst ett år framåt. vilket resulterade i muskelvärk.

annars är jag jättetrött och borde diska upp berget som samlats i min diskho, men när orkar jag de? tvätten sen i helgen ligger även den skrynklig kvar i tvättpåsen. kanske borde ta tag  i mitt liv - eller ialla fall lägenheten?

söndag

mitt förra inlägg var patetiskt. nu ska jag på bio - hej.

lördag

one hit wonders at mtv. relativt tragiska och gamla låtar.
appropå tragisk, jag pratade med neda häromdagen om hur tragisk man var när man gick på högstadiet. eftersom vi varken mixade klasserna eller bytte skola när vi började högstadiet var det svårt att försöka bryta den, sedan fyran, rådande hierarkin. var man tönt hade man den stämpeln tills man bytte skola/klass, de coola däremot såg man ju upp till vad de än gjorde. själv inbillar jag mig att jag fanns någonstans i mitten, dvs någon man kunde prata med i enstaka fall och som enbart ägnade sig åt läxor på fritiden. att tillägga är att jag var hästnörd ända ut i fingertopparna.

i mitten på höstterminen i nian, eller någonstans kring där, gjorde jag något drastiskt. jag bytte ut min bästa kompis sedan två år tillbaka till en annan tjej. under de två åren hade vi inte haft samma lektion mer än två-tre gånger i veckan, vilket resulterade i att vi inte sågs speciellt ofta i skolan och gled ifrån varandra. kanske låter elakt att säga att jag bytte ut henne, men nu i efterhand har jag nog insett att det egentligen var det jag gjorde.
den nya tjejen var inget som min gamla kompis var, hon hade ett utseende som uppskattades av de coola och snygga killarna i skolan och jag var ju kompis med henne(!). trots att hon hade bra betyg ansågs hon inte som något stud. efter några veckors bekantskap blev jag mer accepterad av de coola, allt man ville var ju att den där killen alla tjejer tyckte var snygg skulle prata med en, eller att en cool tjej skulle sätta sig i bänken bredvid för att sedan upptäcka att vi inte var så olika som man trott och kanske t o m börja umgås med en.

jag började gymnasiet, fick en ny klass och började sluta bry mig om ifall de sk. coola pratade med mig eller inte. jag visste vilka mina vänner var och gick min egen väg. se vart jag hamnade, stockholm, finans och försäkringsbranchen.

torsdag

då var första dagen slut. jag kände mig ganska stolt när jag klarade två av tre övningar i poffen helt själv! men jag undrar hur mycket av all övrig information som fastnade egentligen.

funderar på om jag ska byta träningsställe från universitetet till eriksdalsbadet. priset för gruppträning, gym och bad låg på 3500/år och universitetet tar 2600/år för enbart gruppträningen. ska prata med björn och se hur mycket i friskvårdbidrag jag får av jobbet.

ny dag i morgon, kurs igen.

onsdag

onsdag idag. både igår och idag har jag tagit en promenad med mina stavar när jag kom hem från jobbet, vilket resulterat i att jag känner mig mycket piggare kvällstid. mitt nya liva har börjar, dvs. frukost samt minst 30 minuters promenad varje dag - beach 2008 närmar sig. förhoppningsvis håller motivationen i sig denna gången.

jag funderar på semestern. kanske drar jag och josefin till falsterbo en vecka. sen måste jag ta semester när min syster tar studenten och har bal.

imorgon och på fredag ska jag i alla fall på utbildning hos SEB. efter de ska jag ta det lite lugnt med utbildningar, då har jag gått på två. jag har inte speciellt brottom att bli assistent, eftersom det inte behövs någon till det bolaget jag vill till. capitalis tailor är ju som sagt uppdelat i mer än ett företag, varav det är ett som jag gillar mer än de andra.

grammisgalan nu.

tisdagjag gillar mina nya skor

helgen

nu har min syster åkt för denna gången. hon kom i torsdags kväll för att göra sitt projektarbete här uppe, turista och skriva resereportage. så i fredags begav hon sig till moderna museet och arkitetkmuseet helt själv, däremellan en lunch med mig. efter jag slutat jobba tog vi en liten shoppingtur på stan.

på lördagen vaknade vi tidigt för en guidad tur i gamla stan. guiden dök dock aldrig upp så istället för guideniningen fick det bli besök på nobelmuseet samt se på vaktombytet på slottet. dock var det så kallt och blåsigt att vi höll på att förfrysa där på borggården och bestämde oss för att äta lunch.
efter lunchen åkte vi till djurgården och vasamuseet, snålänningar som vi är betalade vi inte fullt pris! efter någon timma där åkte vi hem.

söndagen bjöd på ett besök på aquaria och fem timmars shopping! jag köpte mina vita lacoste skor!! därefter åkte vi hem, åt, min syster packade och vi mannekängade för varandra.

det var sammantaget en trevlig helg!

onsdag

man måste väll få tänka på sig själv utan att be om ursäkt - alla andra gör ju de.


tisdag

gårdagen bjöd på en händelserik kväll.
först åkte jag in till stan till miriam, där jag socialiserade med henne och en hugo. efter att ha gjort några snittar och druckit något glas champagne gick vi vidare till en katsi, med snittarna och champagnen samt en hund som var rädd för raketer.
vi åt och hade allmänt trevligt, såg på raketer och fick höra att jag skulle föda hugos barnbarn. till saken bör tilläggas att han tydligen hade en son i min ålder som var dansare i usa som han ville gifta bort mig med. han ville även att jag skulle bli vd för hans företag men detta var efter minst fyra glas champagne från hans sida.
innan kvällen slutade med att jag gick vidare och miriam och hugo gick hem till sig.

jag ringde sara som tidigare föreslagit att jag skulle möta upp dem på village på normalmstorg. så jag tog bussen dit för att dansa, dricka mer champagne, socialisera och få ont i fötterna. vid halv fyra fick jag sällskap bort till centralen av en av saras vänner, vilken jag hade ett ömsesidit korsförhör om privatliv bla, det var dock trevligt.
på nattbussen hem språkade jag med en inflyttad amerikan som tyckte de där med gnosjöanda var något speciellt.

kanske blir det en resumé av tjugohundrasju, kanske inte.

RSS 2.0