onsdag

igår packades handdukar, solkräm och lite mat ner för att förtäras och användas i halmstad. kort och gott; jag min syster och min far åkte till halmstad för att få lite färg.
vid halv ett låg vi på stranden och försökte sola i kapp. det var säkert minst 20 grader i havet gentemot mina ~15-17 uppe hos mig. vissa skulle säkert uppskatta den värmen på 20 grader men inte jag, inte om jag ska sola. jag känner att om jag ska ligga i solen vill jag gärna kunna svalka av mig, vilket är nästintill omöjligt om det är för varmt i vattnet. svettas är inte riktigt min grej.
efter fyra-fem timmar på stranden åkte vi i alla fall hem. härligt att sätta sig i en varm bil utan ac!

ikväll/eftermiddag åker jag ner skåne, även där ska utövas solbadning. förhoppningsvis är de mer sol där än här, där den lyser med sin frånvaro. är tillbaka igen imorgonkväll, alltså en blixtvisit. på fredag ska jag försöka få med min far till västkusten igen, denna gång varberg kanske? jag känner ett behov av att få lite sol, med tanke på att min semester förra året regnade bort och att jag lagom till högtrycket nådde sverige i år blev sjuk och fick sitta inne i fyra soliga dagar.
en sista minuten hade ju inte varit fel, någon som är på?

jag undrar hur länge ja planerat stanna kvar här nere hos mina föräldrar? nästa vecka är min sista semestervecka nämligen. jag antar att vädret får avgöra den saken, jag åker dit vädret är bäst.


måndag

veckorna bara flyger förbi, halva semestern har redan gått och vad har jag hunnit med, typ inget?
åkte ner till mina föräldrar och kort därefter falsterbo för regn, party och trevligt sällskap.
i tisdags förra veckan åkte jag och min far upp till sthlm igen för att fixa lite med lägenheten och på kuppen blev jag sjuk. jag antar att blåst, kyla och för tunna kläder resulterar i halsont, feber och förkylning. är på bättringsvägen då halsontet och febern försvunnit, nu är de bara hosta och förkylning kvar. fast speciellt kul var det inte att sitta inne i fyra soliga dagar.

åkte ner till småland igår igen, så nu planerar jag nog att vara här några dagar igen. försöka få lite färg med!

onsdag

tågbiljetter till malmö beställda. åker imorgon och kommer hem söndag lunch. förhoppningsvis regnar det inte för mycket där nere.

var ute en sväng med hästarna och josefin idag med, så jag lär garanterat ha träningsvärk imorgon. men mysigt var det och minnie var t o m lätt att fånga idag!

tisdag

busstrejken är avblåst - jag kan åka ner till falsterbo.
vill jag till falsterbo - ja?

annars har vistelsen nere i småland hittills bjudit på besök hos farmor, storshopping med syster igår och fika med karro idag!

lördag

framme, efter sex timmars bussresa med stinkande kille bredvid mig samt besök hos farmor.

ska hämta syster sen.

fredag

sista dagen innan semestern. jag ska hem, om en sisådär en och en halv timma, tvätta, städa och packa inför imorgon. bussen går ner till ljuva småland vid åtta på morgonen, mina föräldrar hämtar mig i värnamo vid tio över två och jag är förhoppningsvis framme i gnosjö runt tretiden. det är vad min förmiddag kommer bestå av.

och om en sisådär en och en halv timma börjar mitt livs andra betalda semester och den är efterlängtad!! än så länge relativt oplanerad, men trippen ner till småland kommer bland annat innehålla; shoppingtur till gigantiskt köpcentrum med syster, hälsa på farmor i hennes nyinköpta kollonistuga samt en resa ner till falsterbo några dagar om vädret är fint! jag hoppas vädret blir bra så jag kan åka ner dit, falsterboveckan har verkligen sin charm och jag förstår varför man åker dit år efter år. fast detta året, olikt förra, tänker jag stanna mer än 14 timmar.

ska även umgås med karro.

men som sagt; allt de där börjar först om en och en halv timma.


onsdag

det går verkligen upp och ner nu. ena dagen mår jag helt okej, nästa; skit. idag är en sådan dag jag vill ligga hemma och tycka synd om migsjälv.
kanske skulle bli aw efter jobbet idag, men ser inte ut som om det blir det.

jag vill verkligen ha semester nu!

helvete!

tisdag

det känns bättre idag, mycket bättre! 
dock fick de bli buss hem igår efter träningen pga olycka på saltisbanan. mao, en halvtimma i varm buss istället för en kvart i tåg.

för tillfället är det krångel att få kickoffens bokningar av rum och konferensrum bekräftade. de vill att man skickar mail men de tar hundra år innan man får svar.

i eftermiddag blir det träning igen!

måndag

idag är en såndär dag jag helst skulle vilja tillbringa i sängen. känns som om jag håller på att deppa ihop och det blir inte direkt bättre av att det är mörkt, ruggigt och regningt ute heller.
jag har även lyckats sträcka mig i axelpartiet, troligtvis av fel träning.

som sagt; ingen bra dag idag. träning efter jobbet iafl.

torsdag

det är skönt att sluta tidigt nu på sommarn. fyra får jag pallra mig hemmåt!

så nu ska jag strax iväg till gymmet och svettas lite.

torsdag

jag förstår inte riktigt vad grejen är?
alla tycks bete sig likadant, jag blir knäpp!

sant

SARA OM ...

... att vara singel i stan- Jag har konstaterat nu, killar är nog väldigt skraja för mig. Jag är väldigt öppen, rak. Inget spel. Det blir väldigt intensivt för vissa. Men jag vill inte spilla tid på en jävla idiot. Jag vill inte vara singel egentligen. Passar inte att vara singel.

tisdag

jag mår illa, jag vet inte om det beror på lingröten jag åt till frukost idag istället för havregrynsgröt.
googlade lite och hittade följande om linfrön:

Intaget av linfrö bör begränsas till den traditionella doseringen 1-2 matskedar dagligen. Detta medför inte någon förgiftningsrisk. Hela frön bör användas eftersom de ger upphov till mindre mängder cyanid än krossade.


jag hoppas jag inte blivit förgiftad. tog knappt en och en halv matsked, så det borde inte vara någon fara - eller?
ska för övrigt träna idag, mitt vanliga gym har sommarstängt så jag får bege mig till eriksdalsbadet. om jag hittar. efter de ska jag träffa marcus innan han beger sig ner till småland i en månad. själv åker jag troligtvis ner någon gång nästa helg.

för övrigt är det busstrejk i stockholm, vilket medförde att det var fullt med folk på saltisbanan. tur att man inte åker buss!

annars skiner solen och jag sitter inne och jobbar!

RSS 2.0