måndag

det regnar och jag är uttråkad. två veckor kvar till semestern! hoppas vädret och sysselsättningen blir bättre då. de säger ioförsig att det ska bli soligt redan på onsdag och några dagar framåt, får helt enkelt hoppas på att de håller i sig till helgen med så man får lite färg. känner mig jätteblek!

något jag kan glädjas över är att de två resterande veckor innan semestern har jag fått sommartid, vilket innebär att jag får gå hem vid fyra! det uppskattas verkligen. kanske kan man lägga sig i någon park efter arbetstid och få lite färg.

arbeit macht frei var de någon som sa.

tisdag

jag har lyckats bli förkyld och fått lite feber.
kan detta vara resultatet av att tjejen som satt mitt emot mig på tåget till sthlm i söndags hostade en del utan att vända bort huvudet?
jag är iafl tung i huvudet, förkyld och har ont i ländryggen, trevligt att vi ska på bio med skandia idag. det blir att se filmen och sen åka hem och lägga sig.

jaja, ska väll fortsätta göra pärmar över företag.

måndag

sådär, ännu en jäktig helg i småland avklarad. nu blir det nog inga fler på ett tag!

torsdagen var det student för min syster, städande och fixande hela dagen. utsläpp vid fem i gassande sol!
på fredagen åkte jag ner till malmö vid tre-tiden för att hälsa på en kompis, tillbaka lördag vid tre för att fira min födelsedag med släkten. vid halv sju körde min mor ut mig till hyltan och hyltanfestivalen! där träffade jag julia, som jag inte sett på drygt ett år och en massa annat folk jag heller knappt sett sen studenten. trevlig kväll med grillning och bra band, fick även ta en runda i julias nya vrålåk!
söndagen bjöd enbart på solning, åkte ut till välorna och låg där i några timmar innan jag packade och tog tåget upp till sthlm igen.

jag kom hem och såg att mitt badrum istort sett var klar - äntligen!
imorgon är det bio med skandia, sex and the city ska vi se!


onsdag

ikväll bär de av till gnosjö igen, syster som tar studenten denna gång. åker till malmö fredag-lördag med.
förhoppningsvis hinner jag sola något så jag får lite färg. känns inte jättekul att spendera en massa tid på tåg när det kommer vara fint väder och vem vet hur länge det kommer hålla i sig?

jag hoppas att mitt badrum är färdigrenoverat när jag kommer tillbaks.

söndag

har precis klippt gräset, svetten rinner och småkrypen verka gilla mig.
tåget går 16.33 tillbaka till stockholm och tills dess ska jag ha hunnit packa, ätit och fixat mig. förhoppningsvis hinner jag sola en timma också kanske.

i veckan, eller rättare sagt imorgon ska jag stressa ut till netonnet och köpa studentpresent till min syster. på tisdagen måste jag packa och sen på onsdagen tar jag tåget ner till gnosjö igen och min systers student. åker troligtvis ner till malmö fredag-lördag för att hälsa på tex och sen på lördagen fyller jag år så då blir de väll tårta här hemma. kanske hinner jag träffa jakob nånting med. var ett tag sen, men vi sågs lite på teatern jag var på igår.

RSS 2.0