söndag

blev träning igår och sen på kvällen var det meningen att det skulle vart lite vin men de blev inställt. istället kom rasmus förbi, han var på nån mässa här uppe.

idag trodde jag att jag skulle åka till ingarö och hämta en spegel, men icke. det blir på tisdag istället. en såndär spegel gjord av ett gammalt fönster som jag ska måla svart och sen upp på väggen med belysning bakom. ska även åka och inhandla möbler och mattor för att fixa till min lägenhet. jag har bott här i fyra månader och det ekar fortfarande, vilket ioförsig är bra när jag övar på fiolen.

annars har dagen gått åt till att dega framför tvn samt rensa ut onödiga kontakter från mitt simkort till mobilen. folk som jag inte vill ha kvar, pga att jag inte umgås med dem eller tycker att det är onödigt att ha deras nummer, försvann från min telefonbok. och jag lyckades ställa in så att det är simkontakterna som visas när jag öppnar telefonboken istället ,som tidigare, de som sparats på telefonminnet. detta medförde att problemet med ghi (alltså knapp fyra) försvann. för er som inte vet så har jag haft problem med sökning av personer som börjar på g, h och i. telefonen dör och sätter på sig själv efter en halv minut ungefär.

nu; mer spelning, denna veckan ska de inte bli hunden-åt-upp-min-läxa cenario för jag inte övat tillräckligt.

Kommentarer
Postat av: josse

nu har du bara mitt nummer kvar då eller?? haha..

2008-09-30 @ 18:42:48
URL: http://josser.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0