tisdag


var som sagt ute på ingarö och hämtade min spegel idag efter jobbet. tanken var att komma dit vid kvart i sex och åka tre minuter över men det hade skett en olycka på motorvägen så jag var där fem i sex och skulle omöjligt hinna med tre-över-bussen. tjejen som sålde spegeln packeterade in den i två sopsäckar och sen fick jag åka med hennes sambo till värmdö marknad eftersom han endå skulle dit och tanka. tack tänkte jag men vad sjutton pratar man med nån man aldrig träffat innan om?
ialla fall; bilresan till värmdö marknad gick smärtfritt både för mig och spegeln. hoppade på bussen och åkte till henriksdal, där jag gick femtio meter i ösregn till tåget. tåget kom, var fullt men jag fick sittplats och spgeln ställde jag bredvid mig. nu är jag hemma, har varit de en stund, och spegeln ligger på tork, även om den var inplastad.

i helgen, troligtvis, kommer den målas vid. sedan ska den upp på väggen, horisontellt, med en ljusslinga bakom. i helgen kommer det förhoppningsvis inköpas följande:
-borrmaskin
-plugg
-skruv
-ljusslinga?
-färg till spegeln
-penslar
-hammare
-skruvmejslar

framtida projekt är att måla om i sovrummet, från bajsbrunt till ljusgrått och ev. tapetsera en fondvägg.
-rollergrejer
-maskeringstejp
-färg (ska kanske ta och kolla utbud i helgen)
-tapeter
-köpa möbler till vardagsrum
-TAKLAMPOR (är något jag knappt äger)


spegeln

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0