måndag

idag känner jag mig jättetrött, varför vet jag inte.

catherine gick hem från jobbet vid lunch för att hon var sjuk, kanske har hon smittat mig.

nu måste jag plugga vidare.

söndag

jag blir så oerhört trött när jag ser människor som missar bussen, framförallt unga killar. när bussen startar och kör iväg utan dem kan jag förstå att de inte blir speciellt glada men det är ingen ursäkt för att ställa sig och sparka på bussen.
jag kanske låter som en medelålders kärring när jag hakar upp mig på sånt här, men varför ska man ställa sig och sparka på ett fordon som kör ifrån en? det hoppas troligtivs att busschauffören ska stanna, öppna dörren och säga välkommen in, det är klart att du ska få åka med nu när du visat att du kan sparka på bussen. för alla vill ju ha med någon som inte lärt sig anger management.

träningen går frammåt, igår kom jag nästan ner på fem km på 30 minuter. med tanke på att detta var tredje gången efter tre månaders uppehåll så känner jag mig ganska nöjd.
idag, dock, blir det hushållsarbete och en massa pluggande!

fredag

nu är det äntligen helg! ska in till stan och gå på bio sen. vi ska se någon film med brad pitt.

i onsdags blev det aw med catherine på sturehof, vilket var väldigt trevligt. blev en hyfsat tidig kväll.

imorgon, likt igår, blir det träning på medis. ska försöka komma igång ordentligt med det nu efter uppehåll på tre månader av diverse anledningar. men igår var det lite motigt, speciellt på bandet. det blev bara 25 minuters löpning och fem rask promenad. jag hoppas det blir bättre imorgon.

efter träningen ska jag nog hoppa av vid blomsterlandet och köpa mig lite växter, jag har inte en ända i hela lägenheten.

tisdag

nu har jag sagt upp mig från hotellet, eller rättare sagt igår. sista helgen var den som var och det kändes skönt att gå dit på söndagen och veta att det var sista gången jag skulle stå där bakom receptionen, se glad och trevlig ut och checka in folk, men som sagt; nu är det slut på det.

kräftskiva med jobbet i torsdags. vid strax efter lunch åkte vi ut till duvnäs och mötte upp de från moderna för att ta hasses segelbåt ut till getfoten. jag styrde och det var ett under att vi inte gick runt när de stora färjorna åkte förbi oss.
efter en timmas båtfärd genom det vackra skurusundet var vi framme på getfoten, först av alla! det blev vin tills de andra kom och gjorde oss sälskap då de som ville fick åka vattenskidor. sedan var det bastu och middag, sång, korvgrillning och en massa trevligt.
dagen efter kördes vi till vaxholm där vi tog bilen tillbaka till kontoret för att jobba de sista timmarna efter lunch.

igår fick jag min klocka, som jag längtat! jag tycker den är så fin.

 klocka

torsdag

första passet efter semestern känns, jag har träningsvärk i hela kroppen! men det var otroligt skönt att komma upp på bandet igen och extra kul var det att se att de köpt in nya!
efter en halvtimmas löpning blev det styrketräning och sen lång streching för att inte få träningsvärk idag, men det misslyckades jag tydligen med.  

idag blir för övrigt en kort dag på jobbet. vid ett åker vi ut till hasses båt i duvnäs och sen ut i skärgården för kräftskiva, ska bli kul! dock hade det varit skönt att kunna åka hem på kvällen, får se om någon annan är pepp på det.  

köpte mig även en klocka igår som jag förhoppningsvis får hem imorgon, ska försöka posta en bild här då.

tisdag

kräftskivan i helgen var trevligt.
mötte upp catherine på brommaplan och tog bussen till drottningholm där helen hämtade upp oss med båt för en kort tripp ut till hennes landställe.
det var kräftor, nubbe, sång, vin och trevlig sällskap! på söndagen fick jag erfara att min nya soffa är skön att ligga i, kanske pga dryckerna.
på torsdag blir det ytterliggare en kräftskiva denna gång med jobbet.

imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet. första gången på tre månader. vi får se hur det går.

lördag

nu var första arbetsveckan avklarad. jag somnade redan innan nio igår så antagligen var den ganska jobbig. jag har varit själv assistent denna veckan vilket inneburit tre gånger så fler kunder än vanligt och det är lite halvbökigt när en kund ringer och man snabbt måste förstå vad de pratar om, men det har funkat bra tycker jag.

i torsdags efter jobbet följde jag med min kollega hem, jag skulle vara barnvakt när han och hans fru var iväg på kvällen. det slutade även med att jag aggerade chaufför åt dem, men det var bara kul.
jag och barnen åt pannkakor, spelade tvspel och såg på film innan det var dags att ta en taxi hem till mig. jag var riktigt trött när under taxifärden vilken inte taxigubben förstod utan han pratade på och ställde frågor när jag helst ville sitta tyst.

ikväll ska jag och catherine på kräftskiva ute hos catherines kompis helen på drottningholm. ska bli kul, förutom att jag inte riktigt gillar de där med att skala kräftor. utöver det ska jag klä om min soffa och ställa den gamla åt sidan i väntan på att någon bättre behövande kommer och hämtar den.

tisdag

ett glas vin på sturehof blev som vanligt mycket mer igår. men i trevligt sällskap blir det lätt så.
lite motigt att stiga upp vid halv sju idag när jag kommit hem fem timmar tidigare, men det är ändå lättare att stiga upp än innan.
det blev en halvseg dag på jobbet idag och jag var jättetrött. tur att det fanns saker att göra så jag höll mig vaken.

igår fick jag erfara att uteliggare även tar emot euro och att danska cyklar är roliga men ser lite knasiga ut.

söndag

sista dagen på semestern idag, lite halft vemodigt sådär men samtidigt skönt att komma tillbaka till jobbet igen!

i fredags såg vi som sagt monde yeux på trädgården. de är så himla roliga, bra med förståss. träffade sam som var lika glad som vanligt.
efter ha hängt där ett tag så gick vi vidare till skrapan innan vi åkte hem.

idag är väll planerna samma som igår; hänga på stranden och försöka bättra på brännan. vad jag saknar rhodos! det klara vattnet, solen, människorna och partyt! vi ska ioförsig till barca med jobbet i september, men det blir inte riktigt samma sak. erstavik bjuder ioförsig med på sol, dock inget klart vatten, inte jättemycket sandstrand och en massa barnfamiljer. det är väll charmigt det med - på något sätt.

pumpa backdäck innan jag cyklar iväg.

fredag

idag är det lite beslutsångest ifall jag ska ut till havet och sola eller stanna hemma och pyssla med lägenheten. enligt smhi ska det vara mulet idag, men än så länge är det sol! i helgen skulle det ioförsig bli jättefint väder, så kanske ska åka ut då istället? ligga hela dagar och pressa samt bada i det kalla vattnet.

ikväll ska jag och marcus till trädgården för att se sam och monde yeux.

igår fick jag ett ryck och satte upp lite nya gardiner i köket, eller inte nya men det blev kappa istället för vepa. en massa nåla sitter där nu istället för tråd eftersom jag bergis kommer ångra mig i framtiden och inte vill klippa av nånting i onödan.

borde äta något innan jag sätter upp mina hyllor.

torsdag

ja, det är fint väder är i saltis!! jag ska göra mig lite mat och sen ta cykeln till erstavik. man kanske kan låtsas att jag fortfarande är kvar på rhodos? jag ska nog ta med mig lite böcker så jag kan plugga när jag ligger där och pressar.

jag och marcus begav oss till ikea igår för att köpa klädsel till min nya soffa. knäppt nog kunde jag inte få den hem med mig direkt igår utan den kommer på posten nästa vecka. utöver det blev det ett par ben till mitt egensnickrade soffbord, en vas och en sprayflaska.
om det är någon som känner att de behöver en soffa har jag en till övers så det är bara att höra av sig. denna, tillskillnad från den jag precis köpt, går in i hissen så det blir inga problem med bortforsling.

som sagt; mat (trots att det inte finns någon här hemma) och sen erstavik!

onsdag

nu var tio dagar i rhodos avklarade. tio härliga dagar fyllda med sol, bad, party och en massa annat. jag är brunare, gladare och en nagel kortare sen jag åkte. fast brännan ska jag bättra på nu i helgen för jag har tydligen tagit med mig solen hem!
dit resan bjöd på en för sen incheckning och hemresan en tidigarelagd bussresa från oslo.
anna och catherine skulle även ge en hund vatten och lite omtanke vilket slutade på sjukhuset med spruta och penicilin för catherine. jag tror att jag dras till sjukhus på något sätt.

nu när man är hemma igen så blev jag påmind om det som ska läsas inför tentan som jag har om en månad, men jag har semester i några dagar till och dessa ska jag nyttja väl innan jag begraver mig i böckerna jag har.

ikea med marcus i eftermiddag när comhem har varit hos honom.

ja mamma, din mat är godast!

RSS 2.0