onsdag

det var tydligen länge sedan jag uppdaterade här så jag fick order om att göra det igen.

julen spenderades nere hos mina föräldrar i ett mindre snöigt gnosjö. julfirande, julotta, middag hos farmor och allmänt mysigt med familjen. den galna hunden som bor hos mina föräldrar har blivit lite lugnare och ville till och med gosa lite när jag kom hem från julottan. tyvärr var jag inte riktigt på humör utan ville mest sova.

ikväll ska jag ut till stallet. det är drygt tio minus så det blir på med termobyxor och raggsockar. det är tur att jag har en sån varm lägenhet att komma hem till - eller inte. 16 grader var det i söndags när jag kom hem. 17,5 idag på morgonen och har jag tur blir det nästan 19 när jag har en massa ljus tända. saken är den att jag klagade förra året för då var det samma sak. de kom och mätte temperaturen och då visade den 21 grader. dock tog det lång tid för dem att få tummen ur och komma så det lär säkert ta minst lika lång tid denna gången och jag har säkert hunnit flytta tills dess. det är bara 33 dagar tills jag har nycklarna och får flytta in i min nya lägenhet!

har börjat träna igen. förhoppningsvis håller det i sig längre än vad det gjorde sist (uppehåll på tre månader, en träning och sedan uppehåll på en månad). men ridningen kanske räknas som träning det med?

RSS 2.0