måndag

idag var tant tillbaka på jobbet, kul att se henne igen! hon har spenderat två veckor på franska rivieran - mysigt.

skulle köpa mig en fläkt idag hade jag tänkt. det blir så oerhört varmt i min lägenhet nu på sommaren. men när jag kom till butiken var de slut. istället köpte jag mig två hyllor som ska fungera som skoställ i min walk in closet.

veckan bjuder på lunch med miriam, teamlunch och ikea.

men nu; laga mat och sen desperate houswives


söndag

jag har blåsor på fötterna och har fått lite färg.

både igår och idag har jag spenderat dagen på stranden och lyckats få lite färg. min cykel fungerar bra efter punkteringen, däremot är kondisen inte den bästa just nu. det är tur att det inte är så ansträngande att ligga och sola.
havet var relativt varmt, skönt att svalka av sig emellanåt då det blev oerhört vartm och svettigt att ligga och pressa.

igår åkte jag in till catherine vid halv åtta-tiden. vi skulle till debaser och se sam med hans band monde yeux . konserten var bra, dock var det oerhört varmt inne på debaser och dit kommer jag nog inte gå fler gånger när det är 25 grader ute och en livlig spelning inne. kvällen bjöd även på skoskav av mina nya höga skor.

söndag

att jag alltid ska pricka in de fina dagarna då jag jobbar på hotellet. fast nästa helg skulle det bli ännu finare, det är bara att hoppas att det blir det!

måste byta innerslang på mitt bakdäck idag så jag har något att cykla med till helgen, eller kanske tom i veckan.
kanske ska jag försöka mig på att sy en klänning till torsdag då det är modernas sommarfest. som vanligt är jag ute i sista minunten. min studentklänning blev klar fem minuter innan champagnefrukosten skulle börja och den blev bra!


måndag

idag var det nästan svårare att stiga upp än tidigare dagar. lägg sen till att det är sommartidtabell som gäller för sl så kanske man kan räkna ut att jag var på jobbet senare än vanligt, dock bara tio minuter.

väntar på att marie ska komma tillbaka med sin lunch så vi kan äta, även om jag inte är jättehungrig.

bajsväder idag med.

söndag

det blev inte mycket gjort igår. tyvärr medför det att det blir desto mer att göra idag. åkte in mot stan och catherine igårkväll för lite vin och mys.

för övrig börjar jag tröttna på det här vädret. enda sen jag kom hem från paris har det regnat. nu får det faktiskt ta och bli bättre!

fix, fix, fix.

hej

lördag

regn,regn och åter regn. jag hade tänkt ta mig en promenad men jag vet inte om jag har lust att gå ut i detta vädret. ioförsig har jag ett regnställ och gummistövlar, men det lockar fortfarande inte jättemycket.

jag tror jag ska ägna dagen åt städning/organisering av lägenheten istället. min walk-in-closet har fungerat som förvaringsutrymme och nu när jag köpt lås till mitt källarförråd ska onödig skit ner dit, typ kartonger, stolar och färg.
ska försöka tvätta lite också efter parisresan. men nu är det rasmus på luffen som gäller.

onsdag

första dagen efter hemkomst från paris avklarad.
flyget landade strax efter tio igårkväll i ett kallt sverige.

vistelsen i paris innehöll besök vid triumfbågen, eiffeltornet (både dag- och nattetid), louvren, en massa tunnelbaneåkande och hemska gatumusikanter.

upp till eiffeltornets andra våning är det 700 trappsteg och relativt blåsigt och man ser det mesta därifrån. även ett jättehögt hus mitt i paris som såg malplacerat ut eftersom de tydligen har en maxhöjd på sina hus där. vi fotade lite innan vi bestämde oss för att gå ner igen.
nattetid så är den upplyst och blinkar varje timma. mörkhyade försäljare går runt i mörkret och det enda man ser är deras blinkande eiffeltorn i miniatyr.

pont de neuilly, les sablons, port maillot, charles de gaulle - etoile, chatelet osv...
champs-elysées var avspärrat för barack obama så jag passade på att gå balansgång på mittsträcket.

min födelsedag spenderases vid palais royal. först frukost i parken sen in i louvren som bjöd på en mängd turister vilka trängdes kring mona lisa, som jag för övrigt trodde skulle vara större. efter några timmar på museet åkte vi hem, fixade oss och sen blev det middag.

även centre pompidu, notre dame och sacre coeur besöktes.

                

torsdag

imorgon åker jag till paris. det blir att åka hemmifrån jättetidigt till centralen, möta upp alex och ta tåget ut till arlanda för att checka in och äta lite frukost.

innan dess blir det packning (har inte ens tagit fram min resväska).

onsdag

anna, catherine och helen var på sturehof ikväll. nu är jag hemma.

jag måste äta, borde packa och sova.

hej.

RSS 2.0