måndag

snart halvåtta, mörkt och regn. det spänner fortfarande lite i hårbottnen, men det är långt och fint! idag blir det till frissören och klippa in det.

ikväll blir det fiol - orkester samt lektion. det blev inte så mycket övning igår och playfull pizzicato sitter verkligen inte som den ska. jag får fråga ida om vi kan spela den på lektionen istället. imorgon är det handledning vid sju. de har gett mig en otroligt dålig tid. jag slutar jobba kring fem, hinner inte hem emellan och har egentigen varken lust att dra runt på stan eller sitta kvar på jobbet i två timmar. därför tänkte jag vara amitiös och kolla om man får låna ett övningsrum på kmh och öva lite innan handledningen.

platta håret och sen till tåget.

söndag

trist väder idag, det var bättre igår. men jag var uppe med tuppen idag och fick lite sol när jag cyklade till stallet. jag och lilja lufsade runt i skogen och det var egentligen inte förän jag skulle cykla hem som regnet kom. det är så mysigt att vara ute i stallet!

nu borde jag egentligen öva på styckena till orkestern. men istället ska jag till ikea med marcus och titta på kök. både han och jag ska göra om våra kök, fast han gör det nog först. jag kommer börja med vardagsrummet/hallen och kanske ta köket tidigast i sommar. idag är det förresten 70 dagar tills jag flytta in i min nya lägenhet! gissa om jag längtar.


söndag

sista dagen på helgen och jag känner mig fortfarande inte snorig. hinner inte riktigt vara hemma från jobbet, vi har endel att göra. fast om jag tänkter efter så känner jag mig bättre än i fredags så det borde kanske inte vara några problem att åka till jobbet imorgon?

jag borde verkligen spela en massa fiol, men förkylningen gör så jag inte hör om det låter bra eller inte.

måndag

nu har jag varit och skrivit på och i februari flyttar jag in i min aldeles egna bostadsrätt. det känns konstigt, roligt, spännande, skönt och vuxet!
jag vill in där nu och riva tapet, måla, fixa och dona. åh vad kul!

för övrigt är jag väldigt förkyld och försöken till att snyta mig slutar alltid med näsblod. någon som vill byta näsa med mig?

söndag

nu har mamma åkt hem. hon kom igårkväll och åkte nu i eftermiddags. vi tog en sväng in till stan och myste här hemma. det blev en kort visit men det var kul att hon kom.

imorgon blir det jobbet igen. efter det fiol. jag har lite dåligt samvete över att jag inte övat tillräckligt

lördag

ikväll kommer min mor hit på blixtvisit, åker tyvärr imorgon igen. till detta har jag förberett en smörgåstårta ala anna och ska till saltis och inköpa lite alkoholhaltig dryck. dessvärre kommer hon ganska sent på kvällen men vi får göra det bästa av situationen.

på måndag kommer jag göra något som troligtvis kommer förändra mitt liv! det ska bli kul samtidigt som jag är nervös för jag har aldrig gjort något liknade tidigare.

i onsdags hade jag lektion med lilja. det var verkligen mycket att tänka på; ytterskänkel som ska hålla koll på ytterbogen, innertygel ställer, hästen ska formas runt innerskänkel osv. jag var helt slut när jag kom hem sedan men det var jättekul och hon jag red för var jättebra. jag ska föreslå att vi har lektion en gång i månaden så jag kommer någonstans.

jag saknar catherine, jag har inte sett henne sen i onsdags.

måndag

lyssnar på mando diao och är allmänt seg.

det snurrar mycket i mitt huvud just nu. det är framförallt en grej som jag går och tänker på hela tiden. jag vet egentligen vad jag borde göra, men varför jag inte gör det har jag inte riktigt klurat ut än - helvete.

imorgon är andra visningen på lägenheten jag vill ha och på onsdag börjar budgivningen. jag hoppas ingen annan vill ha den så jag kan köpa den. det är verkligen jättemysigt där borta. hoppas morgondagen går fort så det kan bli onsdag.

söndag

söndag idag igen. helgerna är påtok för korta. kan man kanske deal med jobbet om att ha helg en dag extra? jag försökte få slutat tidigare varje onsdag eftersom jag ska till stallet direkt efter jobbet, men det gick de inte med på. dock var detta under onyktra förhållanden. denna vecka var jag ute i stallet två gånger. ridhuset första och skogen andra. tjugo över fyra begav jag mig ut i skogen med lilja, utrustade med reflex och pannlampa. det blir som bekant mörkt redan vid kvart i fem nu. första halvtimman gick bra men sedan började det mörkna ganska snabbt så pannlampan tändes och vi fortsatte lufsa runt i skogen. det är tur att hon hittar för skogen och stigarna såg annorlunda ut när det är mörkt.

annars bjuder de flesta dagar på näsblod i varierande utsträckning. främst när sminket ska tvättas bort, men ibland kommer det helt utan förvarning. min läkar tycker jag ska bränna näsan men det har jag ingen lust med så jag provar nosoil som marie tippsade mig om.

idag ska jag ut till neglinge och se på en lägenhet, spela fiol, tvätta och försöka städa upp lite här.

RSS 2.0