söndag

givande dag. ställt tillbaka klockan, tvättat, tränat och fått damp på min dator. har beställt linser vilket kan vara bra då jag snart förbrukat mina sista.

grå och trist dag. det har regnat i stort sett hela tiden. ioch med att vi ändrat klockan är det mycket mörkare. det brukar vara ljust när jag cyklar till stallet på onsdagar men det lär det ju inte vara nu. får nog köpa mig en cykellampa. claes ohlson kanske har?

lördag

lördag idag. jag vaknade vid nio och trodde först det var fredag och jag försovit mig. dagarna går ihop på något sätt.

veckan bjöd på kundbesök, stallet, fiol och lägenhetsvisningar. jag tror jag har bestämt mig för att köpa (igen). var först uppe på ljuset och hittade en fin lägenhet men så hörde jag mig för i stallet och beslutade mig för att inte köpa den. nästa helg ska jag till neglinge och titta på en annan lägenhet. hoppas marcus vill följa med som vanligt.

om en stund ska jag ut till stallet. dock är det inte jättelockande eftersom det småregnar och ridhuset är upptaget hela dagen. men om jag väntar en liten stund till kanske det slutat och förresten får de sin lunch nu. får se vad jag gör idag, kanske skogen om det finns någon att hänga på.

för övrigt har jag varit utan mp3 i drygt en månad nu. min vägrar att starta utan har hängt sig på något sätt. man kommer till startbilden men inte längre. därför flirtade jag med min syster när jag var nere i gnosjö och nu har hon skickat upp sin gamla till mig som jag fyllt med musik!

söndag

relativt trist dag idag.
målat, spelat fiol och tvättat. nästa på schemat är att laga mat och tvätta lite till.

veckan blir ganska hektiskt; fiol, ridning, aw med skandia och sen hem till föräldrarna i helgen.

lördag

ganska nyligen hemkommen från en timmas cykeltur ut mot underbara saltsjöbaden, hotellet, sjukhuset och kyrkan bland annat. toppenväder, lite kallt kanske. jag tror jag har bestämt mig för att aldrig flytta härifrån. jag trivs ganska bra här.

i torsdags hade jag min första dressyrlektion med lilja. jag kände mig som en nybörjare när jag knappt kunde ställa och sakta in samtidigt. får skylla på att jag inte ridit henne speciellt länge. men instruktören var bra, han påminnde om micke på något sätt.

nästa helg åker jag ner till mina föräldrar vilket ska bli mysigt!
bjuder på lite bilder från cykelturen.

onsdag

ikväll var jag ute i stallet. tränade skänkelvikning med lilja i ridhuset och försökte få fason på galoppen. imorgon ska jag ha dressyrlektion istället för louise. det blir att sluta tidigare från jobbet imorgon, men det får jag ta igen på fredag.

idag var vi utan internet i två och en halv timma vilket gjorde att vi inte kunde jobba. vårt kundsystem och försäkringsbolagens sidor är självklart på internet. efter att ha stressat runt och försökt lösa problemet pillade jag lite med mina nya företag jag fått efter att marianne slutat.

jag borde laga mat och sova.

söndag

det fullkommligt öser ner. inte på någon väderprognos jag tittat på har det visat att det ska ösregna. förhoppningsvis slutar det snart. jag har ingen större lust att sätta på mig gummistövlarna och ge mig ut i detta vädret!

dagen blir lika dan som igår, förutom att jag åker in till stan senare ikväll och förmodligen sover där. viktigt att inte glömma stegräknaren då!
jag måste även dammsuga eftersom det ligger spån och grejer över hela köksgolvet.

lördag

nu var även denna arbetsveckan slut. dagarna går så himla fort. det positiva är att jag börjat längta till helgerna istället för till måndagen då jag är tillbaka på jobbet igen.
på måndag börjar vi förresten vår stegtävling. den är mellan de båda sthlmskontoren och göteborgskontoret. jag ska försöka gå till och från slussen varje dag för att sammala ihop några steg iallafall. en dag på kontoret ger inte mer än dryga 3000 steg nämligen och det kommer vi inte långt med. min ridning ger förhoppningsvis några steg den också.

nu i helgen ska jag fixa och dona i lägenheten och ta det allmänt lugnt. känns som om jag inte gjort det på några veckor nu.

RSS 2.0