torsdag

igår var tanken att jag skulle åka neråt till min familj i småland. tåget skulle gå 15,25 men efter en massa framskjutningar så rullade vi ut från centralstationen vid ungefär halv nio - fem timmar senare än beräknat. vi kom till nässjö vid strax innan tolv och fick en taxi därifrån till gnosjö. dock vet de tydligen inte att om man ringer en taxi och säger att man vill ha den nu så betyder det inte om en havtimma. jag var i gnosjö vid två när jag skulle varit framme vid åtta.

snart kommer syster och vi ska spela hennes nya tvspel!

lördag

jag börjar bli måttligt trött på min dator som inte alltid tycker att strömmen ska nå hela vägen in och på så sätt bespara batteriet ansträngning. först trodde jag det var fel på min strömsladd så jag fick låna marcus innan jag gick till tenikmagasinet och köpte mig en ny av världens sötaste expedit. en blond, lång kille i min ålder.
när även den sladden började glappa efter en stunds användning kunde jag snabbt konstatera att det inte var sladdarna det var fel på utan ingången i datorn. förhoppningsvis kan min far löda till maskinen så den slutar att trilskas med mig.

efter stallet idag åkte jag till centrum för att köpa mjölk och julklapp till monkan. dock var det helt omöjligt att hitta parkering så jag fick ställa mig en bit ifrån. även om jag tillslut hittat en plats hade jag säkerligen inte kunnat parkera då det inte är min bästa sida. jag hade förberätt mig på en massa julhandlande folk men visiten i centrum tog bara 20 minuter. om det varit folktomt hade det tagit knappa fem minuter.

igår var min sista lektion som öningselev på musikhögskolan. jag hade lektionstid kl 17,00 och innan dess var det meningen att jag skulle hinna till köpa en sodastream. jag släpade alltså på två otympliga saker från stadion hem till mig men det var det värt för nu kan jag dricka kolsysrat vatten varje dag om jag vill!

snart duschen för att sedan åka in till stan och födelsedagsmiddag hos hanna.

lördag

äntligen lördag idag. det har varit en väldigt omtumlande vecka av olika anledningar.

i tordags träffade jag en viss person efter nästan två timmars väntan. då funderade jag verkligen på vad jag höll på med. dum nog väntare jag vidare tills personen dök upp.

igår, när jag var påväg hem från jobbet, skulle jag möblera om i min väska och lägga min plånbok högst upp bland alla saker. detta för att underlätta handlingen påvägen hem. jag hittar inte plånboken och får den där obehagliga känslan om att någon har tagit den då jag lämnat väskan obevakad vilket faktiskt hände en gång under kvällen. jag åkte hem utan att ha handlat och finner min plånbok i en matlåda som ligger i hallen. jag måste varit väldigt smart när jag la den där i för att kunna spara lite plats.

för övrigt flyttade jag från sveriges 26e säkraste kommun till den 23e, alltså från gnosjö till nacka, om man ska tro aftonladet.

RSS 2.0