söndag

flyttstädningen klar - äntligen! jag tror det är renare nu än när jag flyttade in. jag hoppas inte stena hittar nåt att anmärka på, i så fall hänvisar jag till förra hyresgästen som inte viste hur man använde en damsugare och en trasa.
dock tog det lite tid att ta sig till fiskis och tillbaka. när jag väntar på tåget sticker en sl-gubbe ut huvudet och säger att det är buss som gäller från saltsjöbaden till slussen. när väl den bussen kom frågade chauffören chockat ifall det inte gick några tåg. bra kommunikation där. nu när jag skulle åka hem var tåget självklart försenat och när vi kom till igelboda blev det buss till negligen.

igår var jag på inflyttningsfest hos marcus. det var trevlig och vi lyckades chocka hans kompisar en aning. de rycker upp ytterdörren och får enbart se mig och frågar om marcus bor där. jag frågar vem marcus är och chockade går de där ifrån utan att stänga dörren. sen öppnar marcus och ropar tillbaka dem.
hemresan tog en timma istället för trettio minuter. tåget var försenat en kvart och jag fick vänta i saltsjö järla i en halvtimma.

helgens minus: kollektivtrafiken
helgens plus: marcucs inflyttningsfest och att städningen är klar1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0