söndag

sista dagen på veckan och denna månade, hiskeligt vad fort tiden går. idag var det min tur att städa trapphuset. det tog en halvtimma och det dröjer fem veckor innan det är min tur igen!

igår var marcus här. det resulterade i att jag var tvungen att städa och packa upp alla kartonger jag hade kvar i lägenheten - sagt och gjort! det ser bättre ut nu, men jag har fortfarande inga gardiner uppe, måste köpa mig en annan sorts plugg och skruv på co imorgon, alt. på järnhandeln brevid jobbet.
jag och marcus åkte först och handlade mat på ica i saltis (ett ica som för övrigt är med i tv4's solsidan). kvällens meny bestod av tacos och till efterrätt; kolasås med glass. notera att jag skriver kolasås med glass och inte glass med kolasås. detta beror på att det verkligen är kolasås med glass. vi står alltid och velar i butiken om en tub räcker. det ska vara kolasås under, mellan och ovanpå glassen, gärna ovanpå marängerna också!

appropå fixandet av lägenheten så är duschdraperistången uppe nu så jag slipper blöta ner hela badrummet när jag duschar. jag gjorde en nödlösning tidigare i veckan och hängde upp drapperiet på tvättställningen som man kan fira ner från taket (observera att den ska tas bort) men nu sitter drapperiet på en stång!
jag kommer förmodligen lägga ut bilder på lägenheten när jag känner att jag är något sånär klar. tills dess får ni hålla till godo med en bild på huset.

hus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0