söndag

uppe relativt tidigt trots att jag var i säng sent igår. efter all tapetsering åkte vi hem till marcus, åt pizza och såg på film - spider man 2.
jag träffade även på en granne igår, harriet. hon visade mig hur man städar trapphuset, jag har vecka åtta, hon sju och margit sex. men harriet städar inte trappen själv utan det ska hennes barnbarn göra åt henne. onödigt vetande kanske? men hon var en trevlig och pratglad äldre dam i pensionsåldern.
medan jag pratade med margit försökte marcus få ner plastlisterna kring dörren. en list mindre och jag måste köpa nya. gör egentligen inte så mycket eftersom de inte var speciellt snygga.

efter sju timmars tapetserande var vi klara och idag ska jag dit och måla. jag hoppas inte någon tapetvård har trillat ner. jag drömde att det hängde lite hur som och att allt arbete vi lagt ner var onödigt.
easy cover är i alla fall en produkt jag kan rekomendera och har man enbart raka väggar är det inte speciellt svårt att sätta upp. hyfsat lätt tapet att jobba med om man använder våtrumslim och har heltäckande kläder och handskar så man inte får glasfiber på sig. jag återkommer som sagt med hur det blir med färg på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0