söndag

igår var min kusin och hennes mormor här över dagen. vi gick till kulturhuset och min kusin gjorde denna fina t-shirten till mig

dd

lördag

idag har jag lånat monkans bil och varit på ikea och hornbach. så nu står det en massa brädor i min hall. hanna kommer snart så jag måste nog förflytta dem så hon kommer innanför dörren.

härligt med både huvudvärk och mensvärk. hur vet värktabletten vart den ska ta vägen? upp eller ner?

fick ett sms av carinos ägare att han gått ur tiden i torsdags. 33,5år gammal.

torsdag

anna är vad man här på 118800 brukar kalla för en PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt! Hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas få hennes hand skall skatta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålars!

tisdag

snart iväg till jobbet.

jag pluggar förlite

jag träffar mina vänner för lite

mina linser är dåliga

ikväll får jag nog sällskap - det ska bli trevligt

fredag

sista dagen på veckan och deutom halvdag. det känns bra! jag och catherine ska ut till ikea och hornbach en sväng efter ett och inhandla lite grejer till mitt kök.

igår var jag hurtig nog att bege mig iväg och träna. jag börjar faktiskt tycka att det är kul! tyvärr hade jag inte den bästa utsikten; personen framförs myntinkast. hon verkade ine heller bry sig eftersom byxorna var halvt nerdragna under hela passet. konstig människa.

lilja har haft kiropraktorbesök så i onsdags blev det bara en kort promenad och imorgon lite trav och skritt i skogen.

onsdag

igår blev jag klar med första punkten på inlämningsuppgiften till marknadsföringsdelen och är relativt nöjd för en gångs skull - tror jag. nu är det bara tre punkter kvar. problemet är bara att allt ska reodvisas på max tre sidor och jag har redan skrivit en. det gäller att vara kortfattad på de kommande punkterna.

igår blev det aerobic. instruktören har en förkärlek till magövningar vilket resulterar i en massa träningsvärk hos mig. programmet hon kör är inte speciellt avancerat vilket innebär att man kan ta i ordentligt utan att riskera att missa en massa korreografri.

ikväll blir det ut till stallet i mörkret. innan har jag alltid stressat hem för att hinna ut när det är ljust men det är ju ingen idé längre.

not to myself: köp cykellampa!

tisdag

lite extratid innan jag går till tåget brukar inte tillhöra vanligheterna. jag försökte mig på att locka håret idag men insåg ganska snabbt att jag inte skulle ha tid att bli klar med hela håret. får se om jag gör det ikväll samtidigt som jag ser på desperate.

är relativt nöjd med pluggandet igår. känns som om jag kommit över en inspirationsspärr och det går lättare att skriva på inlämningsuppgiften. ikväll ska jag tillämpa andra delen av swot-analysen i hopp om att kunna analysera de externa förutsättningar som vårt fallföretag har.

nu iväg till ännu en inspirerande dag på kontoret.

RSS 2.0