måndag

måndag och precis hemkommen från fiollektion och orkester. det var inte speciellt motiverande att gå till orkestern idag. jag tycker inte det ger lika mycket som min enskilda lektion. men det blev bättre när jag vä började spela.

för övrig är det fullt upp, mycket som ska hinnas med. framförallt pluggandet. jag känner att jag kanske ligger lite efter där. därför måste jag verkligen plugga nu. men först ska jag se klart på ullared.

söndag

igår var det bio och vin med catherine, väldigt mysigt. först tog vi ett glas vin på storstad sen såg vi i rymden finns inga känslor efter det gick vi till nordic light för ytterligare ett glas vin. när jag skulle åka hem hade jag fått för mig att sista tåget gick kvart över ett. jag träffade på jonas på slussen som satt och spelade med sina kompisar, stannade och pratade lite vilket resulterade i att jag missade tåget hem som fick vid ett och inte kvart över. så jag fick snällt vänta på nattbussen som gick tio i två.

idag skulle det bli en massa puggande men så har det ju självklart inte blivit. jag har spelat fiol, tittat på bilar och varit ute med hundarna en sväng. nu precis pockade jag undan allt i köket inför min köksrenovering som startar imorgon. ska bli skönt att få lite nytt fräscht i köket!

vid åtta ska jag upp till min granne för att äta middag så jag måste nog plugga lite.

tisdag

det är så himla mycket att göra så jag har knappt hunnit blogga någonting. fullt ös på jobbet; individer som ska träffas, avtal som ska läggas om och sedan löpande ärenden och specialgrejer ovanpå det. efter jobbet blir det en massa plugg, träning, stallet och fiolspel. jag har ständigt dåligt samvete över att jag inte pluggar tillräckligt och inte träffar mina vänner så ofta som jag vill. det är svårt att prioritera när man måste försöka hinna plugga några timmar varje dag utöver ett heltidarbete. men det är ju jag själv som tagit på mig det här så det måste ordna sig.

både idag och imorgon blir det stallet, så oerhört mysigt. det är verkligen avkoppling att vara där ute. lite kallt nu bara och mörkt. men förhoppningsvis dröjer det länge innan snön kommer, det gör det mycket svårare att cykla till stallet om den kommer tidigt.

nu ska jag plugga lite till, sen se på desperate houswives och därefter diska och greja.

måndag

det var jättelänge sedan jag skrev här. mer än en vecka i alla fall. jag har precis varit hos min granne som är ordförande i brf och skrivit protokollet för vårt bomöte, en sisådär två veckor för sent. det slutade med att vi debiterar en himla massa om man inte ställer upp. förhoppningsvis ger detta en tankeställare till våra medlemmar.

i lördags var jag först ute i stallet en sväng och red en nyklippt lilja. hon var jättefin även om jag föredrar en orakad häst med kort päls. lite svårt att få kanske om man inte rakar dem? jag brukar alltid få komplimanger när jag är ute och rider och i lördags träffade jag på en dam som tyckte lilja var jättefin!

efter att ha varit i stallet skulle jag iväg och storhandla. jag hade fått låna min grannes enorma bil vilket var toppen! jag köpte en massa saker till köket som ska byggas om; fläkt, mosaik och blandare m.m. jag fick även med mig en väggklocka som jag köpte på biltema. när jag klev in på biltema syntes det direkt att folk undrade om jag hade hamnat rätt.
när jag kom hem vid sju var jag helt slut. men väldigt nöjd.

ss
såhär fint var det när jag var ute och red i förra veckan.

RSS 2.0