tisdag

dag två och jag är helt slut. försöker lära mig systemet och mac vilket inte är det lättate när man varit pc-användare hela livet men det ska gå det också. det är kul att komma till ett nytt ställe där det finns folk att fråga när man har problem med datorn, systemet eller någon av de upphandlade planerna!

nu blir det sängen för jag är aptrött.

söndag

imorgon gäller det. första dagen på nya jobbet! som jag har längtat, eller snarar längtat efter sista på mitt gamla. i torsdags packade jag ihop min privata tillhörigheter, blev avfirad och tog sedan bilen hem för sista gången. det var blandade känslor som infann sig hos mig den dagen. lättnad för att det äntligen är över (motivationen har nästintill varit bortblåst sedan jag sa upp mig, men jag har gjort det jag ska) samtidigt som jag kommer sakna alla, nästan alla ialla fall. jag har ju faktiskt växt upp där.
lite läskigt med att bryta alla rutiner och vad man haft tidigare för att skapa nya på det nya stället, men spännande samtidigt.

imorgon alltså; början på ett nytt äventyr

torsdag

trevlig lunch som avslutades med kaffe i solen - helvete!

onsdag

idag var vi snabba och anmälde oss på paninis fbsida och fick varsin lunch. skönt att slippa tänka på lunch när det är så himla mycket plugg. blir att köra gärnet denna veckan för nästa vecka går det bort två kvällar ungefär. men jag har kommit igång nu så jag hoppas det flyter på ordentligt.

idag blev det kjol och bara ben. har börjat bus-behandling för att folk inte ska blendas av mina underbara spiror. i helgen blir det sol och då är det jag som är först ut att sooooola. dessvärre kommer jag inte kunna göra någonting annat i helgen eftersom jag är helt manisk när det kommer till solning.

ikväll blir det stallet och frågan är om jag ska ut i skogen eller trimma i ridhuset. jag borde vara i ridhuset men det är varmt och inte lika skönt som att vara i skogen.


tisdag

fick lite pluggat i går, tack vara lite(läs: mycket) hjälp från en vän. nu är jag på gång iafl.

kände mig stolt igår. körde till lilla essingen och tillbaka! med tanke på att jag aldrig varit där så var det ganska bra. på hemvägen var söderledstunneln avstängd så då begav jag mig ut i sthlms natt och västerbron för att sedan komma ut på södermälarstrand. jag tycker inte det är svårt att köra bil, det svåra är att hitta.

blev inte så jättemycket sömn innan jag skulle upp och träna. körde första passet som min pt lagt upp. ett tredagarsprogram med fokus på två muskelgrupper/dag.

ikväll blir det hundvakt (ge mat och ut en snabbis) samt plugga. försöka sammanställa det vi (mitt sällskap) kom fram till igår.

måndag

helgen gick fort och det är redan måndag. jag har insett att jag borde börjat skriva tidigare på min inlämningsuppgift. man räknar med att få ihop ca 10-12 sidor och den ska in nästa torsdag. jag har skrivit 1/4 av en sida och det är inte speciellt innehållsrikt. det blir alltså en promenad till slussen och sen näsan i böckerna för att komma någonstans. varför har jag inte tagit tag i detta tidigare?

snart är det bara 8 dagar kvar och sen är det slut!

fredag

idag på gymmet hade jag den stora äran att träna tillsammans med horace engdahl. eller han var på gymmet samtidigt som mig och simmade.

ikväll blir det nog grönan ch johnossi med erik, måste höra med honom först bara.

torsdag

blir sen lunch idag. min lunchdejt föreslog att vi skulle ses vid halv ett. i vanliga fall brukar jag äta nu så min mage kurrar för fullt. fast det är väll okej. bara man kommer ut från kontoret och får lite miljöombyte.

igår red jag ut med en annan häst i stallet. det var så underbart väder så jag kunde verkligen inte rida i ridhuset. efteråt tog jag ut henne så hon fick äta lite gräs (övning inför sommaren så hon inte får fång).

jag måste verkligen börja plugga igen. inlämningsuppgiften ska in om två veckor och jag har inte ens läst vad det är jag ska göra. tappade helt motivationen när jag bara fick g på webbtentan. tre poäng ifrån vg, väldigt retligt. det är tur att vädret ska bli sämre i helgen så jag måste vara inne. dock är det alltid mycket roligare att göra en massa andra saker som städa(!)framför pluggandet.


söndag

varit ute hela dagen idag och påtat i trädgården med mina fina grannar. vi grävde i blåreran/orden och planterade lite blommor. kommer inte riktigt ihåg vad de hette men tydligen var det ett samlingsnamn för en typ av lättskötta blommor. åkte till plantagen idag igen för vi hade tydligen köpt för lite blommor igår.

igår kväll var förresten söta hanna här. vi lagade lite mat och hade trevligt!

imorgon blir det till att ringa lite samtal för att försöka få tag i tre biljetter till foo fighters som spelar i juni. är ute lite sent kanske men hoppas verkligen det går! på kvällen blir det vin med någon jag inte träffat på ett tag. ska bli spännande.

lördag

trött dag idag, av någon anledning.

tog en barbackatur på lilja igår i det underbara vädret. desvärre var det inte speciellt skönt för rumpan eftersom liljas ryggrad inte omges utav något fett. idag var jag ute vid nio och red ut tillsammans med en annan häst och sen en snabbis i ridhuset.

i kväll kommer hanna. det var ett tag sedan vi sågs. lite för länge kan man tycka men det har varit fullt upp.

inflyttningsfesten i torsdags som jag bara skulle vara på i en timma var trevlig. jag tog sista tåget hem.

torsdag

i eftermiddag blir det inflyttningsfest hos ett av de företagen vi sammarbetar med. de har flyttat till nya lokaler på kungsholmen som ska invigas. blir sista gången jag träffar hela det gänget innan jag slutar. lite småtråkigt, men det är väll också det enda med att sluta.

imorgon ska jag ut till stallet och lika så på lördag. måste plugga en massa. har tre veckor på mig att skriva en uppsats som jag inte börjat på ännu. känns inte så motiverande i och med att det bara blev g på senaste tentan och mina chanser att få vg i företagsekonomi flög ut genom fönstret.

tisdag

lagom kul att det snöade när jag skulle till gymmet idag på morgonen. maj och snö, det har jag nog aldrig varit med om tidigare.

har lunchat med mia och emeli för att uppdatera varandra lite om varandras liv. det var ett tag sedan vi sågs. blev en sallad på vapiano på sturegatan. dessvärre började det regna så det fick även bli ett paraply på det. på vapiano stod vi en stund vid köket så nu luktar jag matos - mindre kul.

efter jobbet blir det iväg på massage!


RSS 2.0