onsdag

det blev ett par glasögon igår tillslut. dock gjorde jag misstaget att prova ett par bruna..ajaj..men det blev svarta och har jag tur kommer de innan veckan är slut.

idag spenderades eftermiddagen ute hos bästa hästen. underbart väder så det gick helt enkelt inte göra något annat än att rida i skogen.

brillorm

jag har bestämt mig för att köpa ett par nya glasögon eftersom de jag har är lite halvdåliga. när jag började kisa i de jag har nu var det dags för ett par nya, eller två. jag och r var och provade lite bågar igår och hittade ett par vi fastnade för. saken är den att man får köpa två och betala för ett par och vi hittade par två som ev. skulle kvalificera men jag vet inte riktigt om jag behöver två par eller ej. priset blir antingen 2000kr eller 800kr, behöver jag två par?

eftersom jag har "sjukdomen" beslutsångest så är det ju så lätt för mig att bestämma mig sådär på en lunchrast. kanske har jag ett par glasögon till årsskiftet.

tisdag

semestern är som sagt slut, jag har jobbat i nästan 1,5 vecka och det känns redan som att hösten är här. fem grader på morgonen i augusti tycker jag inte riktigt är okej. jag kommer ihåg när jag cyklade till skolan när jag var yngre. i början av terminen kunde man cykla utan tjocktröja men efter några veckor fick den åka på. då bodde jag i och för sig mer söderut och där är det något varmare än här i sthlm.
 
idag: diplomutdelning och lunch
imorgon: stallet
torsdag: coldplay!
 

kära hjärtanes

tre besökare hade jag häromdagen, bara sådär!

varit inaktiv på bloggfronten på senaste. jag har helt enkelt prioriterat semestern. och vilken semester sen.

RSS 2.0