onsdag

blev träning idag trots en axel som inte riktigt ville vara med. dock körde jag bara ben, mage och kondition. fick räcka.

tröttare än tröttast just nu.

smärta

idag har vi ont i axeln/ryggen. det har vi i och för sig haft sen i somras men idag är det extremt. körde en mördarmassage med r's massagekudde igår och sen liniment på det. idag känns det kanske inte som världens bästa idé men det brukar bli bättre efter någon dag så det är bara att hoppas.

vi plöjde några avsnitt av pawn stars igår kväll. himla kul serie dedär. sen att vi är lite nördiga som gillar antika/gamla prylar är ju en annan sak.

kanske hinns det med lite shopping på lunchen idag?

måndag

min axel håller på att ta dö på mig. blir en stund på r's massagekudde ikväll tror jag sen massa liniment på...

i helgen var jag ute större delen av tiden. alltså utomhus. stallet och byta däck på lördagen och stallet igår igen. sötishästen har gått och blivit "kär" i en av valackerna. ett stort snyggt holländskt halvblod.

däcken r hade sen tidigare passade inte på min lilla bil så nu blir det att leta nya.

bond

igår var vi på bond - skyfall med amf. jag är väll inget jättefan av bond med tanke på att det var andra filmen jag någonsin sett (första var också med amf). det uppskattas att de hittar på något med oss förmedlare.

träning idag på morgonen. min axel är inte riktigt som den borde. ska därför springa och köpa liniment på lunchen och hoppas på att det hjälper lite i kombination med bättre sitt-/ståställningar på jobbet. provade att sitta på en pilatesboll och värst vad trött i ryggen jag blev.

har också inhandlat diverse hårpreparat för att få mitt hår att växa/bli tjockare.

dressyr

igår red jag med dressyrsadeln vilket innebär att jag knappt kan gå idag. men bra gick det. hon gick i form för det mesta och trilskades inte så mycket som hon brukar göra. bäst av allt är att jag var själv i ridhuset nästan hela tiden.

 
sötishäst

skuld

nu har jag äntligen betalt av min "skuld" till situation sthlm-killen i tunnelbanan. för någon vecka sedan köpte jag en tidning utav honom men gav honom bara 40kr istället för 50kr som den numer kostar. i flera dagar har jag spanat efter honom för att kunna ge honom det jag var skyldig men icke. förrän i dag. tydligen hade han ingen koll på att jag betalt för lite förra gången men han blev glad ändå.

Utkast: Oct. 22, 2012

supertung i benen och jag behöver snart socker!!!! resultatet efter lunch-spinning. kan vi få in detta i rutin tro? inte världens roligaste träningsform men förhoppningsvis effektivt för mina mjukdelar.

kanske ska jag återuppta arbetet med fåtöljen jag renoverar? arbetet har legat på is i någon vecka för jag funderar på hur jag ska lösa knapp-problemet - att klä om knapparna.

söndagkväll

vart har motivationen tagit vägen? den är helt bortblåst.

ska se om jag kan organisera om i mina skåp kanske - roliga anna.

spinning imorgon

rival sons

såhär bra var det igår på tyrol


onsdag

idag har jag åkt ribbåt. både läskigt och kul. snabbt gick det också.

börjat klä fåtöljen

 
först klipptes tyget till med hjälp av det gamla som mall.
 

 
en massa häftande, hade vart bra om man hade ett par händer till för att kunna sträcka ordentligt.
 
 
 
sitsen fast.
 
 
 
längre än såhär kom jag inte igår.
 
 
ikväll ska jag försöka klä om alla femtielva knappar som ska sitta på ryggen sen får arbetet läggas på is till helgen.
 
 
OBS! bilderna gör inte tyget rättvisa. finare i värkligheten.
 

promenad igår

 
 
 
 
 
 
 
 
 

nytt fynd

fyra skal till min mobil i toppskick. 50kr
 

arbetet fortsätter sakta...

igår blev det sprayande


naket

 
man hade fäst det gamla tyget med nubb, miljoner nubb. lagom kul att ta bort
 
 
 
resultatet efter några timmars pillande
 
 
 

tisdag

idag blev det träning på morgonen. kändes riktigt bra. tog i som tusan. det är skönt att ha träningen avklarad tidigt på morgonen istället för att göra det efter jobbet och vara hemma sent.

idag blir det stallet. jag hoppas på att hinna ut innan det blir mörkt. tänkte försöka med en uteritt idag. efter det ska jag klä av fåtöljen.

såhär ser stolen ut innan omklädning

hoppas det går vägen bara...
 
 

 
 
 
 

måndag

helgen slut för denna gång. vi hann med två handbollsmatcher, putta bil, bio och shopping med sandra.

men nu är det ny vecka och nya tag. ska påbörja omklädnad av en emmafåtölj som jag köpt i helgen. ska bli spännande eftersom jag aldrig klätt om en möbel innan, men det kan väll inte vara så svårt? ska köpa tyg idag, måste kolla om jag behöver stoppning också. sen ska det gamla tyget tas bort och därefter påbörjas tapetseringen. ska se om jag kan få upp några bilder på projektet.

måste fixa min tuta på bilen också.

RSS 2.0