torsdag

den gick igenom! besiktningen gick jättebra och jag är jätteglad. nu kan jag köra i minst ett år till!! detta ska firas med att köpa ett låsbart tanklock och nya högtalare. var nervös hela natten för att försova mig, köra fel, att bilen inte skulle gå igenom mm. vaknade en gång i timman och efter ett tag försökte r lugna ner mig, men det gick inte så bra.

ikväll kommer snickaren och vi ska prata om mitt barbord. sandra kommer också.
 
 
 
fina lilla bilen

hosthost

ingen träning idag. r hade en lång föreläsning för mig idag på morgonen om att det minsann inte är bra att träna när man är hostig och har ont i halsen. jag är ju bara hostig så lite bra borde det väll vara? får se om jag lyckas smita ut på en prommis sen när jag kommer hem.

r är så snäll som ska fixa min bil idag igen. täta det hål vi skapade när vi sågade av avgasröret för att täta ett annat hål. de där med bilar alltså...

long time no see

ja, men typ sådär. fullt upp ungefär.

sista tiden har bjudit på konferens i halmstad. tog racerbilen fram och tillbaka vilket resulterade i ett trasigt avgasrör. hälsade på familjen innan jag åkte vidare. att åka 50 mil är ingen höjdare även om man tycker det är kul att köra bil. den ska f ö besiktas på torsdag. hoppas verkligen det går bra. ska utrusta mig med urringat och
kortkort...
 
hösten är verkligen här nu. kallt och friskt i luften och en massa regn tyder på det. jag som vill ha värme och sol jämt.
 
 
 
 
 

torsdag

något man kan bli lite smått irriterad på är människor som tror att de har mer bråttom än alla andra och på något sätt tränger sig före. om det är i bilkön, påväg ut ur eller in i tåget/bussen eller helt enkelt på stan. åker jag kollektivt och ska in VÄNTAR jag på att de som ska av har gått ut INNAN jag går på. ska jag gå av tillämpar jag blixtlåsmetoden (alltså varannan höger varannan vänster). två snabba kliv sen är de före.

dagens goda gärning gjordes redan innan klockan åtta idag på morgonen. under min språngmarsch från slussen till jobbet ser jag en tjej framför mig som går lite lustigt - hon har skoskav. jag springer ifatt och frågar om hon vill ha ett plåster. självklart ville hon det och utbrister glatt du har verkligen gjort min dag, tack! sånt är kul att höra!

så kan det va.

jäkla velande

r har påbörjat sin tatuering i förra veckan. det gjorde mig lite sugen så jag började googla runt lite. jag vet att jag tycker det är snyggt med nånting på foten a la kenza eller en textrad på insidan/utsidan. text vid revbenen är också snyggt. men de båda kräver ju att man funderar på vad som ska stå där eftersom det kommer vara där ett tag. men eftersom jag är rädd för att ångra mig och att det ska göra ont kommer det aldrig bli någon.

inte ens min klippning kommer gå smärtfritt. ska jag klippa lugg, rama in ansiktet eller bara toppa? ska jag korta av håret?

beslutsångestanna - det är jag

hurtigt värre

05,20 - klockan ringer
05,42 - sitter på tåget in till stan
06,30 - står på crosstrainern och svettas

vilken lycka, verkligen. träning på morgonen. allt för att bli fit

till min fasa upptäckte jag att klänningen som inköptes igår enbart kunde tvättas i 30 grader!! fick tips av mina kollegor att lägga den i frysen för att bli av med ev ohyra


myrorna

där var jag idag. vi ska ta temakväll på vår konferens vi har i helgen och jag behövde hitta nåt att ha på mig. enda problemet är bara att jag inte är sådär jätteförtjust i att prova kläder från secondhandbutiker. konstigt nog kom jag ut med nån tunika för 85kr som kanske funkar. nu ska den desinficeras och därefter tvättas i 90 grader. tråkigt om den skulle krympa.

igår spelades det fiol tillsammans med r som spelade gitarr. det märks att det var ett tag eftersom ena axeln inte är som den ska idag.

arbetsveckans sista dag!

man (läs: jag) kan inte ha alla hästar hemma om klockan ringer 05,24, man (åter igen, läs: jag) stiger upp, tar på mig träningskläderna för att åka till gymmet. 06,30 öppnar det och då ska det tränas. resultatet blev en trött anna och jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon.

gårdagens spelning var okej, men kanske ingenting jag själv skulle gå på. jag kanske såg en gammal klasskomppis men jag var för feg för att gå fram och säga hej.

Utkast: Sep. 06, 2012

igår var ingen bra dag i stallet. uteritten slutade med en avsliten sko och jag fick leda hem lilja. förhoppningsvis har hovslagaren varit där ute idag. jag som hade tänkt ta en mysig tur i skogen - men icke. därefter åkte jag till r och skulle visa upp mina färdigheter gällande fickparkering eftersom jag inte orkade leta upp någon lättare parkering längre bort. efter att ha rullat fram och backat tillbaka hundra gånger gav jag upp (jag stod bra men med bakdäcket dikt an mot trottoarkanten - inte speciellt bra - ringde jag r men fick inget svar. arg som ett bi gick jag upp till honom och frågade (läs: beordrade) att han skulle ner och parkera om min bil. efter fem minuter kom han upp igen och bilen stod inte mot kanten längre och min irritation hade gått över.

ikväll ska vi på spelning på debaser. men allt jag kan tänka på är godis.

träning

idag blir det första riktiga träningspasset på en hel evighet. eller det blir introduktion en stund iafl. sen är tanken att jag ska träna åtminstone två dagar i veckan, på MORGONEN. jag gjorde det innan jag bytte jobb (dvs för mer än ett år sedan). men efter bytet kom jag aldrig in i den rutinen igen och sen träffade jag r.

i helgen sades ett par magiska ord...

måndag

idag går vi över till vintertid på jobbet. vilket innebär att vi slutar vid fem istället för fyra. detta innebär att sommaren verkligen är slut. verkligen trist.

konserten i torsdags var hur bra som helst. det bjöds på fyrverkerier, konfetti, ballonger och ljusshow förutom musiken. jag saknade r när jag stod där i under glittertaket som duggregnet i kombination med ljuset bjöd på. en mysig kväll verkligen.

utgång med sandra, r och hans kompisar i lördags och middag igår efter att ha sovit bort halva dagen. men vad gör det när man sover med rätt person?

RSS 2.0