Utkast: Mar. 31, 2013

listerna är klara - lycka!

nu blir det till att vara hundvakt åt sötisen zeldox tills imorgon. skönt att det är så ljust fortfarande, då hinner vi med en lite längre prommis innan kvällen.

ikväll kommer jag nog somna tidigt. självklart tyckte min kropp vi skulle gå upp vid sju idag. eftersom vi ställt om klockan i natt så var klockan egentligen sex... men skönt att kunna dra sig lie innan stallet.

lister

alltid är det något och denna gången är det lister som ska sättas i lägenheten. kanske är dags efter tre år...

om en stund är det påskmiddag med grannarna så vi får fortsätta med listerna imorgon. alltid är det någon som kommer ivägen för renoveringen, konstigt nog.

gym

igår var en sorgens dag. jag fick ett mail om att mitt gym ska läggas ner. sista dagen är på SÖNDAG. söndag är inte allt för långt bort vilket innebär att jag snabbt måste hitta mig ett nytt gym. alla som känner mig vet att jag lider av sjukdomen beslutsångest. det tog många veckor innan jag bestämde mig för att börja träna på gymmet jag tränar på idag (fram tills på söndag dvs.) och nu ska de stänga.
 
det är tur att det inte är alltför långt till något annat gym. kortast promenad är väll två minuter och längsta fem. de jag har att välja på är
 
balace
sats
friskis
fitness 24seven
 
tre för många med andra ord.
 
under påskledigheten kommer jag därför göra en utredning om vilket som verkar bäst och på tisdag blir det rundvandring på de som matchar mina krav.
 
ps. självklart är beslutsångest ingen sjukdom, därav det kursiva.

stampen i lasvegas?

 
 
 
 
pawn stars heter det.

RSS 2.0