musik

så underbart! i sommar kommer rival sons, black label society, black stone cherry och alter bridge till sverige och än så länge har jag inte biljetter till någon.
 
anledningen - inget sällskap och vill inte gå själv! att ovan spelar på tre olika konserter/festivaler gör det inte lättare att hitta någon som vill hänga på. jag måste mao försöka hitta ett rockgalet och festivalsuget sällskap.

...


note to yourself...3

ta inte i så hårt på gymmet att du sliter av hörlurarna

springa lopp?

jag står lite i valet och kvalet om jag jag ska anmäla mig till något lopp. största anledningen skulle ju vara för att kunna bli motiverad till löpträning. det som tar emot är just att det är så himla tråkigt att springa.
 
något lopp på 10km skulle jag säkert klara av.

fotboll

det har väl knappats kunnat ungå någon det som hände i helgen i malmö (?). dvs killen som blev ihjälslagen för att han hejade på fel lag. bara några dagar senare får en nioårig kille en bengal över sig. jag, som inte är ett speciellt stort fan av fotboll, har svårt att förstå hur man ens kan tillåta bengaler inne på en arena där det är en massa folk. jag har även svårt att förstå varför man måste slå ihjäl någon som inte hejar på samma lag som en själv. det är för mig helt obegripligt. att tilläggas bör även att de människorna som sysslar med sådant får bära mask. är det mer okej att bete sig som en idiot om folk inte ser hur man ser ut? regeringen har dock tagit fram ett lagförslag kring maskförbud på fotbollsmatcher. frågan är när och om det kommer antas. kanske man skulle införa visitation också för att utesluta saker som bengaler helt?
 
jag har varit på en större fotbollsmatch en gång och jag ska inte sticka under stolen med att det var en häftig stämning när de olika lagen sjöng (läs: skrek) sina hejarramsor. men även på denna matchen hade de bengaler och till detta; gigantiska flaggor. vi hade en plats på familjeläktaren men detta hjälpte tydligen inte. nedanför oss satt två pappor med sina söner varav den ena pappan skriker sparka av honom smalbenen!
 
varför ska en sådan stor sport och folknöje dras med människor som inte kan bete sig? som finner nöje i att förstöra för alla andra som faktiskt är där för att se matchen? är detta lika stort inom övriga sporter också? jag har dock aldrig hört pingisåskådare drabba samman för att de håller på olika spelare.

RSS 2.0