underbart!

 

ny frukost

försök till en lite roligare frukost har jag köpt nån typ av müsli som ska innehålla ca 50% frukt, nötter och kärnor.
detta i kombination med yoghurt ska bli min "nya frukost". får se hur länge vi kan hålla detta.
 
 
 
 

hade jag glömt hur bra rival sons är?

...det tror jag inte

tidelag

jag sågen artikel i en av de större kvällstidningarna om leif gw perssons kommentar kring ett lagförslag mot tidelag. jag kan hålla med honom om detta verkligen behövs? det är väl en självklarhet att det ska klassas som djurplågeri?

när vi ändå är inne på det

det finns en kvinna som brukar åka samma tåg som mig till och från jobbet. hon precis som jag har sällan byxor utan oftast strumpbyxor (självklart med kjol eller klänning över). men det finns en viss skillnad på oss; hennes strumpyxor är nämligen alltid hudfärgade - även vintertid. personligen tycker jag det ser lite kallt ut nu när träden inte ens fått löv än, men det är min åsikt.

för övrigt skulle man kunna kalla strumpyxor för djävulens påfund.

stumpbyxor

eller strumpebyxor som vi alltid sa hemma, är något jag har på mig i stort sett varje dag. det är därför viktigt att hitta några som inte går sönder så fort man tittar på dem. efter mycket letande har jag äntligen hittat ett par, som heller inte är snordyra. man kan ju tycka att ett par strumpbyxor för över 100kr skulle hålla bättre än dessa för 39,30kr(!) - men icke.

jovisst, strumpbyxorna jag hittat kostar inte en hel förmögenhet utan endast 39,90!! vart hittar man dessa underbara strumpisar - på gekås. det är väl egentligen det enda negativa eftersom det är ca 55 mil dit härifrån. jag har mailat tillverkaren och frågat vart jag kan köpa dessa och hoppas på ett svar snart.

det underbara med just dessa strumpyxorna är att de håller i en evighet. jag kan tvätta dem, nagelacka ett hål och det skulle uppstå, slita och dra och de håller ändå.

det var länge sedan jag var så exalterad över något.

onsdag

min lilla häst är dålig så det blir ingen ridning idag, bara longering. jag har inte fått in rätta tekniken eftersom jag blir ganska snurrig efter ett tag.

skickade precis iväg ett mail, hoppas jag får svar!

sett på tåget

två dagar, av arbetsveckans sju, tar jag ett senare tåg till jobbet. på detta tåget sitter alltid en tjej och sminkar sig. jag slutar aldrig förundras hur hon kan vara så stadig på hand eftersom tåget skakar en hel del.

sen kan man ju ställa sig fråga hur fräscht det är att sminka sig sådär. jag hade då inte gjort det.

ett kärt återseende

i så många veckor har jag tänkt ta fram min fiol och spela lite. det var allt för länge sedan sist. idag, efter att ha sett så ska det låta med alexander ryback och kalle moraeus, kliade det lite extra i fingrarna. jag hade desutom precis kortat av naglarna också så då fanns det ju egentligen inga ursäkter.
 
 
 
 
 
jag har även varti förband åt kalle moraeus en gång för länge sedan.
 
 
 
 

negativt?

jag tycker ändå jag är ganska duktig på att träna. tre gånger i veckan släpar jag mig till gymmet och är där 06,20 för att lyfta diverse skrot. därtill är jag hos galna hästen minst två gånger i veckan.

det märks att jag rör på mig mer än vad jag gjorde förra året vid denna tiden. allt har blivit fastare förutom brösten - som blivit mindre.

bra eller dåligt?

note to yourself...

var väl uppvärmd när du sätter igång tvättmaskinen så du inte sträcker ryggen.

dagens shopping

har äntligen hittat ett substitut till min handväska jag har till vardags. eller man kanske inte riktigt kan kalla den för väska längre eftersom den antagit en mer säckliknande form.
 
 

 
 
 

RSS 2.0