jättebästisar

jag har helt fastnat för tv4as nya serie jättebästisar. underbar verkligen. samtlidigt lite halvtöntig. serien handlar om två gamla vänner som åker till indien för att försöka hitta tillbaka till sin vänskap de ha hade när de var yngre.
 
 
 
 
 

morgonträning

bröst, axlar och triceps blev det idag. jag var duktigt trött efteråt. vilket är skönt men då uppstår ju svårigheten med att sminka sig när armarna darrar.
 
behöver uppdatera min träningsgarderob något eftersom jag just nu varierar mellan för få kläder. såg att stadium hade 25% på allt för medlemmar - passar ju perfekt!

våffeldagen

invigning av mitt nya våffeljärn. högen skulle dock varit högre om jag kunde vänta med att börja äta tills allt var klart.
 
 
 

helgens bravader

i helgen hade vi en gästtränare på besök. på lördagen var det markarbete och på söndagen hoppning. jag och busponnyn var egentligen bara anmälda till markarbetet men fick även vara med på hoppningen. detta var vår första markarbets-/hoppträning någonsin under våra fem år tillsammans. det gick helt okej även om jag någon gång tyckte vi skulle hoppa över hindret men lilja beslutade sig för att vara kvar på andra sidan. tur att jag hade väst!
 
på lördag kväll hade jag och jeanette spontabokat biljetter till jonas gardell på maximteatern. helt underbar föreställning som följdes av utgång. först ett stopp på elverket där jag fick frågan om jag var kommunist. frågeställaren var en medelålders man som hade köpt ryska kartor över sverige, tryckta 1975, i riga. han trode det var lite inne att vara kommunist bland oss unga idag. själv var han det då inte.
 
 
 
 

flytt

om ca en månad flyttar jag! efter flera månaders letande har jag äntligen hittat en lägenhet som passar mig.

det är lite fix med den men då får jag den ju precis som jag vill.

jag längtar!

dendär kakan..

...som någon bakat och ställt fram på bänken på jobbet med en lapp att alla får ta. just den kakan som vi inte skulle smaka något av var väldigt god.

självbevarelsedrift - javisst!

mitt förråd

i veckan har jag varit nere och grävt i mitt förråd två gånger. jag ska flytta inom en snar framtid och har lite grejer jag skulle behöva göra mig av med.

i lördags skulle jag ha ut ett gammalt bord och i samband med detta slänga en bit massiv ekskiva. av någon anledning beslutade sig ekskivan för att välta rakt in i mitt smalben. ett jack och en svullnad resulterade detta i, trots kylande med ett glasspaket. idag gör det fortfarande ont och jag kan inte stå enbart på det benet. men vad gör det? jag brukar ju inte stå på ett ben.

varierad träning

jag har ett visst träningsschema jag kör efter när jag är på gymmet. jag börjar alltid med ca fem till tio minuters uppvärming, oftast löpning. därefter blir det antingen ben + mage, rygg + armar eller bröst + axlar i nästan en timma. detta upplägget har jag kört nu i kanske ett halvår och i början hände det massor men nu känns det som att jag stått still ett tag. utöver gymbesöken är jag ju även i stallet några gånger i veckan.
 
jag fick då syn på en annons någonstans på nätet om ett sex veckor långt boot camp som jag blev lite sugen på att testa. då blir det ju lite variation i träningen - helt klart! men eftersom jag lider av beslutsångest lär jag ju aldrig kunna bestämma mig för detta heller. ska dock maila mitt gym och fråga hur länge mitt gymkort är giltigt.
 
 

fössta tossdan i mass

är det ju idag!

note to yourself två...

ta inte sönder linsen när den sitter i ögat såvida du inte får ut alla dela på en gång. det kan bli smärtsamt

höger-vänster-höger

där jag bor är tycks tjejernas hästsvansar ha ett eget liv. när de är ute och går/pw/springer så vajar den kraftigt från sida till sida - som att det vore en pendel.
 
jag undrar hur de gör eftersom jag själv aldrig lyckas med detta. kanske skulle man stanna någon och fråga?

varför?

idag, påväg till gymmet, när jag kom upp på perrongen möttes jag av en soptunna som någon ägnat sig åt att tömma. allt innehåll låg utanför av någon anledning. denne någon hade även gett sig på tidningsstället och kastat ut några tidningar på spåret. eftersom man inte får beträda spårområdet undrar jag vem som ska ha möjlighet att läsa de tidningarna som denne någon besvärat sig med att placera där?

konstig?

.

Tranbär heter så just för att tranor gillar dem.

 


bord och stolar

detta fina bord och stolarna hämtade vi idag. en tjej på facebook ville bli av med dem. perfekt för mig som letat ett tag efter liknande. med lite fix kan de bli suprfina!
 
 
 
 
 

lite shopping

jag behövde verkligen lite ny foundation och puder eftersom mitt; dels näsan är slut och dels har antagit en annan färg än den som var i början. jag har hört endel om sephora och deras smink och tänkte jag skulle våga mig på att testa deras egna smink. hittills är jag positivt överaskad. en duktig och trevlig tjej hjälpte mig ta fram rätt färger och nu, efter att ha använt produkterna, kan jag inte vara mer än nöjd. helt överkomligt pris också!
 
när jag ändå var i shoppingtagen slog jag på stort och köpte mig ett torrshampo som även det var över förväntan.
 
 
 

RSS 2.0