supersöt

https://www.youtube.com/watch?v=jW3XtKBlTz0

mma

sport eller organiserad misshandel?

tiderna förändras

östermalmssjal var något som föraktades för en tid sedan.
 
nu används den flitigt.

tack!

äntligen någon som förstått dedär med dricks!

http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article4119334.aos

plötsligt händer det!

jag lagar mat. inte bara en rätt utan två rätter. samtidigt!

rent?

jag rör mig ofta på platser med mycket folk. människor som inte alla vet hur man sköter sin hygien på bästa sätt. som inte plockar upp efter sina hundar eller som hostar/nyser rakt ut. jag har inte bacillskräck på något sätt men försöker undvika att ex hålla eller ta i ledstänger. skulle jag tappa någonting på marken/golvet måste detta desinfekteras fort och väl. att äta någonting utan att få möjlighet att tvätta händerna först är ytterst obekvämt. eller offentliga toaletter! dessa undviks i möjligast mån.

är jag i stallet, däremot, där det finns en hel del smuts och skit så är jag inte lika nojig. jag upplever på något sätt att det är renare där.

med livet som insats

det är isgata i stort sett överallt. man får gå superlångsamt och försiktigt på de värsta ställena. ändå ska jag envisas med att använda skor som helt saknar mönster undertill.

inredning

jag vill köpa nytt matbord och stolar. jag har hittat ett bord jag vill ha nu ska jag bara bestämma mig för vilka stolar...och det kan ju ta lite tid.

beslutsångest - javisst!

människor är underbara

framförallt när de tror att det endast är de som existerar och agerar där efter...?

produktiv kväll

- lämnat paket på posten
- skruvat dit handtag på samtliga köksluckor
- dragit latexfog i nästan hela köket
- slipat spacklade områden

nu ska tant sova. klockan ringer 04,45 för träning.

...

...idag är det mörkt och regnar.

nagellack

jag har provat en hel del nagellack men inte hittat något som håller i mer än två dagar innan det börjar flagna och ska man ha målade naglar ska det vara lack över hela, inte naggat i kanterna. det är i alla fall min åsikt.
i förra veckan gjorde jag ett spontanbesök på åhléns och fyndade ett lack på rean. jag som endast använder rosa, rött och klarlack slog på stort och köpte ett lila(!). jag räknade med att behöva ta bort det efter två dagar, men tji fick jag. fem dagar höll naglarna sig fina och inte nog med det, lacket torkade supersnabbt.
 
detta kommer garanterat att köpas fler gånger!
 
 

RSS 2.0